2777
2789
عنوان

امپول هاچ سی جی و نداشتن سینه درد

4969 بازدید | 37 پست

بچه ها کسی بوده که هاچ سی جی بزنه و سینه درد نداشته باشه و باردار بوده باشه؟؟

من همیشه دو سه روز بعد از تخمک گذاری سینه هام متورم میشد و دردناک و یه هفته قبل پری دردش کم میشد و از بین میرفت.به خاطر همین میفهمیدم که پری میاد و حامله نیستم.الان یک هفته از امپول میگذره اما اصلا سینم نه متورم شد نه دردناک!فقط گرگرفتگی دارم که عوارض امپوله

ممکنه بخاط رآمپول باشه

من ماهی که زدم سرگیج وگرفتگی عضلات داشتم.

قبلش آمپول چی زدی برای تحریک تخمدان؟؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آمپول زدم ولی اصلا سینه درد نداشتم و باردار بودم یعنی کلا علائم بارداری نداشتم فقط مثل قبل پریودی ...

شما قبل آمپول تحریک تخمدان زده بودین؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
ممکنه این ماه با وجود امپول ؛تخمک گذاری نکرده باشم؟؟سونو رفتم فولی غالب داشتم

سایزش چن بود؟؟

سلام دوستان من این ماه آمپول hcgزدم و الان دو روز از زمان پریودیم میگذره ولی هنوز نشدم دو بار بی بی چک استفاده کردم منفی بود دردهای پری رو هم دارم میخواستم برم آزمایش ولی از منفی بودن جوابش ترسیدم به نظر شما ممکنه باردار باشم؟

سلام دوستان من این ماه آمپول hcgزدم و الان دو روز از زمان پریودیم میگذره ولی هنوز نشدم دو بار بی بی ...

سلام عزیزم.من اولین ماهی هست گه امپول میزنم تجربه ی عقب انداختن بعد امپول ندارم.ول امکان بارداری هست.چند روز صبر کن.۱۶ روز امپولت گذشته؟

من الان فقط گرگرفتگی دارم گرفتگی عصلات شکم .تکرر ادرار.که همش از عوارض امپوله.دو روز پیش سرگیجه شدید هم داشتم که الان ندارم.چرا همیشه قبل پری سینه درد داشتم ولی الان ندارم؟؟؟