2777
2789
عنوان

مادرشوهربدجنس!!

387 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

یک ساله ازدواج کردم

شوهرم مادرش رو خیلی دوست داره. هرروز باید بهش سربزنه.شام هم همیشه خونشونیم.طوری شده دیگه عادت کردن اگه یک شب نریم زنگ و زنگ که کجایید و چی شده که نیومدید

قبلا روزی چند دفعه باهاش میرفتم.الان فقط یه بار نزدیک شام میرم باهاش بقیش تنها میره.

مادرشوهرم .بعضی روزا با من خوبه بعضی روزا نه

مثلا دیشب واقعا ناراحت شدم از اینکارش

توی حیاط بودیم با خواهرشوهرم رفت میوه بیاره یهودیدم بایه بشقاب میوه اومد و رفت پیش شوهرم که اونطرف حیاط بود میزد سر شونش ومیگفت بیا میوه برات اوردم و من رو هیچی حساب نکرد

این اولین بارش نیست که این کارارا رومیکنه

به پسرش که میگم میگه پیره ازش توقعی نیست 

65 سالشه 

واقعا بغض دارم 

ماکه همه کاراشو میکنیم توی بچه هاش فقط ما بیرون میبریمش 

اصلا هم توی این یک سال من باهاش حرفم نشده که بگم برا این با من بدشده 

خونه مامان خودت چندوقت یبار میرید

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح ها شوهرم میره سر کار تاعصر میرم خونه مامانم تنها میرم  

خوب خوبه

من و جاریم همین شرایطو داریم درحتایکه سالی یبار مامانامونو میبینیم

مادرشوهرم میگه عروس مال خانواده شوهره خانوادشو باید کنار بذاره

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
خوب خوبه من و جاریم همین شرایطو داریم درحتایکه سالی یبار مامانامونو میبینیم مادرشوهرم میگه عروس ما ...

غلط کرده مادرشوهرت

چه حرف مزخرفی زده

پ اینهمه دخترو بزرگ میکنن و جهاز میدن بهش اخرسرم خونوادشو ول کنه؟😠😠😠

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
غلط کرده مادرشوهرت چه حرف مزخرفی زده پ اینهمه دخترو بزرگ میکنن و جهاز میدن بهش اخرسرم خونوادشو ول ...

قورت میده ادمو بخوای حرف بزنی

عزیزم اولین اشتباهت اینه که زیاد میری و عادی میشی

دومیش اینه ک زیادی محل میدی ب کارهاش بیخیال باش و اصلن توجه بهش نکن .همیشه کنار شوهرت باش اونجاکه هستی .اینی هم ک میگی مادرشوهرم گاهی خوبه گاهی بد خب بیچاره اونم ی آدمه گاهی ناراحت از چیزیه گاهیم حالش خوبه .مث همه ی ماها

شما اگ کمتر برید و شوهرتم قانع کنی کمتر بره همه این حساسیت ها درست میشه 

و اینم بگم تازه یکساله ک ازدواج کرده ب مرور وابستگیش خیلییییی کم میشه

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
خوب خوبه من و جاریم همین شرایطو داریم درحتایکه سالی یبار مامانامونو میبینیم مادرشوهرم میگه عروس ما ...

انقد بدم میاد از این طرز تفکر یعنی دلم می‌خواد سرمو بکوبم ب دیوار 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
یه لباس دخترش خرید شوهرم گفت وای چه خوشگله کاش یکی هم تو برداشته بودی  مادرش گفته نه به زن تو ...

سعی کن درجا جواب بدی که توی دلت نمونه و عقده شه البته ریلکس و با لبخند میگفتی من همه چی بهم میاد گونی بپوشمم همیشه حرف اولو میزنمو نگامیکردی شوهرت میخندیدی😊😊

بعدم اگ شوهرت اعتراض کرد بگو وا خب شوخیه دیگه مامانت شوخی کرد منم جوابشو شوخی دادم

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 

دو حالت بیشتر نداره.شما یا اونجا مهمونی یا نیستی.اگه مهمونی چرا هر روز؟نمیشه که هر روز مهمونی رفت.اگرم مهمون نیستی نباید توقع پذیرایی داشته باشی.

هم خونه ی مامانت زیاد میری هم خونه ی مادر همسرت.انگار جفتتون هنوز وابسته این.