2777
2789
عنوان

دوستان تجربه دار بیاییدکمک برای خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 59 پست
غصه نخور.دیگه چ میشه کرد.ایشالا وضعیت اقتصاد خوب شه    

بیشتر از این ناراحتم که مطمینم وضعیت اینجوری نمیمونه...تحریما اوکی میشنو قیمتا میان پایین.ولی من مجبورم تو همین بلبشو کلی وسایل بخرم.کاش میشد 2سال پیش یا2سال بعد عروسی میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از این ناراحتم که مطمینم وضعیت اینجوری نمیمونه...تحریما اوکی میشنو قیمتا میان پایین.ولی من مجب ...

اگه اینقدر مطمانی قبمت ها میاد پایبن نباش.

شما دعا کن وافعا قیمت ها پایین بیاد.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
قیمتاش هم رده ی خارجیاس....من جارو برقیشو قیمت کردم از سامسونگ بیشتر بود....سامسونگ رو خریدم 600. پا ...

حتما اکن جارو خرید قبل بوده. از قبل داشتن.

وگرنه قیمت شون اینجوری نیست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
بیشتر از این ناراحتم که مطمینم وضعیت اینجوری نمیمونه...تحریما اوکی میشنو قیمتا میان پایین.ولی من مجب ...

ن عزیزم.قیمتا کم نمیشه.بخر

ما فعلا عروسی نداریم ولی دارم میخرم چون ی ماه دیگه وضع بدتره

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  

من واسه خرید لباس شویی خیلیییی گشتم...کل امین حضورو زیرو رو کردم....آخرش خیلیییی اتفاقی نمایندگی اصلیشو پیدا کردم تو فلکه دوم صادقیه....خیلییییییی قیمتاش نسبت به جاهای دیگه متفاوت بود.واقعا برام تعجب آور بود.خیلی قیمتا کم بودن و اینکه لوازمو تحویل دادنی جعبه هاشو میبردن با خودشون که ی وقت دلالی نکنی با جنسا تو بازار.

واسه جنسای دیگه ام همچین جاهایی رو میشناسید که مرکزه اصلیش باشه و دست دلالا تو کار نباشه؟

اگه فکر میکنی میاد پایین به این امید نباش دوست عزیز ما مشگلمون تحریم نیست مشگلمون اینه که هموطن خودمون داره ازمون دزدی میکنه کارخونه دارش یجور وارد کننده یجور انباردار یجور مغازه دار یجور اگه این همه جنس احتکار نمیکردن جنس کمیاب نمیشد این همه قیمت بالا نمیرفت که مشگل ما هموطنای خودمونه هموطنامون از ترامپم بدترن باز صدرحمت به ترامپ چه فرقی باهم دارن واقعا باید برا بعضیا تاسف خورد 

خدایا به آبروی مهدی زهرا (عج) بگذر از معاصی این رو سیاه....
من واسه خرید لباس شویی خیلیییی گشتم...کل امین حضورو زیرو رو کردم....آخرش خیلیییی اتفاقی نمایندگی اصل ...

دوست عزیز شماره ای از اون نمایندگی ندارید بفرستید برام

خدایا به آبروی مهدی زهرا (عج) بگذر از معاصی این رو سیاه....
الان من به چهار تومنم راضيم ولي چهارو ششصد هفصده😕😖

تهرانی؟اگه تهرانی بگو چندتا ادرس بهت بدم.تقریبا به قیمت قبل میفروشن ولی ازت شماره ملیی و امضا میگیرن که برای استفاده ی شخصی داری میخری و هدفت تجارت نیست

اگه فکر میکنی میاد پایین به این امید نباش دوست عزیز ما مشگلمون تحریم نیست مشگلمون اینه که هموطن خودم ...

والا من یخچال خریدنی یهو گفتن چندین میلیار کالای احتکار شده رو پیدا کردن....به مغازه داره گفتم اوضاع بهتر نشده؟گفت اینا چیزی نیست که...واردات نیست اینا نیازه یه ماهه کشورم نمیشه..تو اخبار اینجوری بولدش میکنن و پررنگش میکنن که مردمو اروم کنن وگرنه با پیدا شدنه این کالاها دردی دوا نمیشه وقتی واردات نباشه