2777
2789

والا من الان بچم میره کلاس سوم بازم اول مهر که میشه دلشوره دارم . ولی همش هفته اوله بعدش درست میشه . اگر خجالتی نباشه بهش خوش میگذره

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم رو سه سال وخورده ای گذاشتم مهد خب خودش خیلی گریه کرد و مربیای مهدش میگفتم ایرادی نداره داره بند ناف عاطفیش کنده میشه درس میشع  دخترم ی هفته ای گدیه کرد بعد درس شد الان عاسق مهدکودک هستش

والا من دخترم تا دو ماه اذیت میکرد گریه میکرد خیلی اذیت شدم بعدش کم کم خوب شد حالا امسال میره پیش دبستانی خیلی نگرانم میترسم باز غریبی کنه 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مهد کودک  ضروری نیست . مگر اینکه واقعا مجبوری بذاری .یا پیش ۲ باشه . 

من تو مهد بودم . به نظرم خیلی جالب نیست . بچه خودم رو تا پیش ۲ مهد نمی ذارم . 

البته به روحیه بچه ها هم بستگی داره . من دلم می خواد بچم تاقبل مدرسه ا زندگی لذت ببره و بازی کنه و استرس مهد و رفتن واموزش و خزار تا قر و فر دیگه رو نداشته باشه