2777
2789
عنوان

دختر عموی بی حیا شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 11567 بازدید | 129 پست

مثلا همون موقع میرفتی اب قند رو میگرفتی ازش 

میگفتی ممنون عزیزم خودم بهش میدم زحمت نکش   

یا همون وقت که میگفت یه روحیم توی دوتا بدن میگفتا الان تمام روحش این دوتا بچه اس عزیزم انگار هنوز توی چند سال پیش موندیا؟؟؟؟؟؟ پسر عموت الان بابای دوتا کوچولوعه دعا کن بتونه اینا رو سر و سامون بده  انشالله عروسیشون تو بیای برقصی   

خلاصه بهش بفهمونکه فهمیدی  داره کرم میریزه همین  

جالبه اللن من نباید ارایشگاه برم اصلاح و ارایش کنم چون عروسم ولی اون ک عموش مرده راحت و انکار مجلس ...

😐😐😐 تو به خاطر شوهرت يا خدابيامرز پدرشوهرت آرايش نميكني ديگه اون هرجور دوس داره بگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من وقت هیچی ندارم مدام درحال پذیرایی و حلوا و خرما میوه خدا رحم کرده غذا ازبیرونومیاد

۱طبقه زنونست یکی مردونست ماشالله مهمون از شهرستان اومده با دوتا بچه کوچیک نمیتونم برم پایین ک

خواهرشوهرم و جاریم و مادرشوهرم مثل چی کار میکنن بعد من بندازم برم ناراحت میشن .ولی اون میاد مهمون بازی و ادا و اطوار

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
یکی منو درک کنه!!! اصلا ی زن خراب بالاتر ازین ک نیست چرا شوهرم نباید رفتاری کنه ک ابن دختره پشیمون ...

ببين بنظرت الان تو ختم باباش با دختر عموش دعوا راه بندازه! 

نظرت اينه!!!!

اگه به فكر ابرو شوهرتي! تو يجور نشون بده كه ابدا ناراحت نميشي! 

خودت بيشتر به شوهرت برس....

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
یکی منو درک کنه!!! اصلا ی زن خراب بالاتر ازین ک نیست چرا شوهرم نباید رفتاری کنه ک ابن دختره پشیمون ...

الان شرایط شوهرت خیلی بده،این بحث ها جاش الان نیست،سعی کن بهش محبت کنی و همراهش باشی،بعضی مردها کمرو آن چیزی حالا نگفته ولی نشون داده که اهمیتی نداره دختر،دختر چسب خدایی شوهرت بی تقصیر فقط مودب، ببین مراسم و اینا همه میگذره،تو به شوهرت برس للانپشتش باش

ببين بنظرت الان تو ختم باباش با دختر عموش دعوا راه بندازه!  نظرت اينه!!!! اگه به فكر ابرو شوه ...

ظاهرا نشون دادم ک اصلا اهمیتی نداره

مادرشوهرمم مدام میگه ولش کن این دیوونست

ولی حساب شوهرمو دارم بعدا

بابا من وقت هیچی ندارم مدام درحال پذیرایی و حلوا و خرما میوه خدا رحم کرده غذا ازبیرونومیاد ۱طبقه زن ...

اي جان

خوب اينم درسته!

به شوهرت پيام بده....

ميدوني چقققدر دوست دارم ، و دوست دارم بهت ارامش بدم...

دوستت دارم!

ولي خوب مامان و خواهرات تنها هستن و مهمونم زياد....

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بابا من وقت هیچی ندارم مدام درحال پذیرایی و حلوا و خرما میوه خدا رحم کرده غذا ازبیرونومیاد ۱طبقه زن ...

لازم نیست که بری قسمت مردونه اخر شبا یا وقتی همه یه جا هستید که اون اب قند و قرص میاره برا شوهرت،اونموقع اینقد بیتفاوت واینسا نگاه کن

همیشه از قهرم متنفر بود و اسمون ب زمین میاورد

الان باورم نمیشه ک راحت کنار اومده بااین موضوع

فکر میکردم لااقل حتی شده میومد در خونه مامانم حرف بزنه باهام ولی وقت واس من نداره

عیب نداره صبر منم زیاده

مهمون مهمه یا شوهرت،به مهمون هم برس ولی شوهرت اولویت قرار بده،کسی چیزی گعت بگو حال شدهرم بده، مادرشوهر خواهرشوهرت چیزی نمیگن گفتن هم مهم نباشه برات

چرا شوهرت تا این حد بهش رو داده که این رفتارارو‌نشون میده چطور به خودش اجازه میده نقش یه زنو برای یه مرد زندار بازی کنه بشورش بزارش کنار زنیکه رو عججججججب😐😐😐😐😐

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بايد ي فكري كنيمشون عنتر خانوم رو جمع كنيم'!

چطوره بهش يجوري كه بشنوه برسوني!

شوهرت پيام داده مثلا تشكر كرده ، خيلي اين روزا خسته ميشي!

؟

همیشه از قهرم متنفر بود و اسمون ب زمین میاورد الان باورم نمیشه ک راحت کنار اومده بااین موضوع فکر م ...

آخه الان بابای شوهرت فوت شده،وقته قهره؟؟؟الان توقع داری شوهرت تو اوج ناراحتی بیاد منت کشی؟؟؟

چرا شوهرت تا این حد بهش رو داده که این رفتارارو‌نشون میده چطور به خودش اجازه میده نقش یه زنو برای یه ...

حرف منم اینه

شوهرمنم حتمی بدش نمیاد دیگه!!!

وگرنه ادم بی محلی ببینه خودشودسنگ رو یخ نمیکنه ک

چرا شوهرت تا این حد بهش رو داده که این رفتارارو‌نشون میده چطور به خودش اجازه میده نقش یه زنو برای یه ...

الان نميشه! وسط عزا كه! دعوا راه بندازه!!!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز