2777
2789
عنوان

مامانایه نی نی ها یدقه لطفا بیاین

196 بازدید | 22 پست

سلام مامانا

دو سه روزه نی نیم خیلی بد میخابه یعنی زیرسینم خابش میبره تا میزارمش زمین پامیشه و گریه میکنه ک بلندش کنم و راه ببرم😣😣😣

امروز ازساعت12ظهر نخابیده تاااا الان ک تازه خابیده.

رفلاکس داره و بهش شربت میدم شیرشم خوب خورده بود

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا سیر نمی شه یا دلدرد داره 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عزیزم ببرش دکترگوارش بهش بگو.دخترمنم همینطوربگدتامیذاشتم توجاش بخواب بیدارمیشدوگریه.بردم دکتر گفت داروش ضعیف تاثیرنداره اسیدمعداش زیاداذیتش میکنه.داروش عوض کردگفت زیرسرشم یه کم بلندترکنم حالت شیب باشه تازیرمعداش.خوابش بهترشد.لزن اینترنت سرچ کن اطلاعات راجب رفلاکس بخون ورعایتش کن براش

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
عزیزم ببرش دکترگوارش بهش بگو.دخترمنم همینطوربگدتامیذاشتم توجاش بخواب بیدارمیشدوگریه.بردم دکتر گفت دا ...

دارو بهش چی داد؟

تو کریر میخابونمش بخاطر شیبی ک داره ولی 2روزه اصصصصلا نمیخابه😣

من اول امپرازول میدادم بعدهمینجوری شدتا دوروزدخترم خواب نداشت دوتایی زجرکشیدیم میزاشتم توبغلم نشسته میخوابیدیم.تادکتربرام نگزیم ۲۰داد گفت روزی نصفی.خیلی خوب شد.حالاکه نگزیم پیدانمیشه بازمجبورم امپرازوال میدم

به نظرخودت رفلاکسش بهترشده شایدشربت رانیتیدین بهش نمیسازه

راستش خوب شده بود ولی یبار دیروز یبارم امروز گلاب ب روت شدید بالا اورد از بینیشم زد بیرون

من اول امپرازول میدادم بعدهمینجوری شدتا دوروزدخترم خواب نداشت دوتایی زجرکشیدیم میزاشتم توبغلم نشسته ...

چند وقتش بود؟

منکه بهداشت بردم باهام دعوا کرد ک همینم براچی میدم

گفت بدنش عادت میکنه

حتماببرش دکترگوارش بانظردکترداروش عوض کن.من تاحالاچندبارداروش دکتربرام تغییرداده.میگه چون بدنش بهش عادت میکنه دیگه رودردش تاثیرنداره