2777
2789
عنوان

تا سال دیگه گرونتر میشه یا نه

230 بازدید | 7 پست

ما یه کم پس انداز داریم که شوهرم گذاشته سال دیگه بزاریم روی پول پیش خونمون. به نظرتون اگه طلا بخرم سال دیگه بفروشم ضرر نمیکنم؟

تعداد رای : 20
نظرسنجی
خوبه بخر
5
25%
معلوم نیس
12
60%
نه اصلا نخر
3
15%
💐🌹🍁🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هیچی معلوم نیس طلا که یهو گرون شد از 113 تومن شد 180'تومن  خواهرم گفت بیا بریم طلا بخریم من گفتم نه یهو چون گرون شده نمی مونه ارزون میشه ضرر می کنیم اون گوش نکرد رفت خرید الان شده 300 تومن و من ضرر کردم 

کلا بخری ریسکه نخری ریسکه 

چیزی ارزون نمیشه دیگه ولی ممكنه تحت فشار قرار بگیرن رژیم اصلاح بشه یا با آمریكا صلح كنن تو این حالت تحریما میره! ممكنم هست حالا حالاها درگیر این بدبختی بمونیم! واقعاً قابل پیش بینی نیست 

هیچی معلوم نیست ولی بخر به نطرم اگر چیزی ارزون بشه خونه هم ارزون میشه و معمولا رشد قیمت طلا سکه دلار رو نرخ مسکن و پیش خونه موثره گرون بشه میفروشی سودته نشه و ارزونم بشه که میرید ی خونه دیگه طلاهاتو نگه میداری...طبق تجربه تو این مملکت چیزی یهو سقوط قیمت نداشته

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین