2777
2789
عنوان

بنظرتون اگه زن بمیره شوهرش تا چند وقت عذادار میمونه و ازدواج نمیکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20230 بازدید | 485 پست

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

شوهرم عاشقم بود می‌گفت تو نفسمی همه زندگیمی ی روز ازش پرسیدم اگ من بمیرم چقد صبر میکنی می‌گفت ببند دهنتو ای چرتو پرتارو تکرار نکن منم از بس عاشقش بودم میگفتم ایشالله  وقتی پیر شدیم ی اتفاقی بیفته واسمون جفتمون باهم بمیریم چون من طاقت ندارم تو زودتر از من بری الان دارم جدا میشم چون آقا سه سال قبل زن دائمی گرفته پنهانی و بدون اجازه من.من هنوز تو شوکم ک چه اتفاقی افتاده ی چشمم اشک و ی چشمم خون.الانم رفته و با اون زن زندگی می‌کنه آخه با چ وجدانییی حتی ی زنگ بهم نزد فقط رفت این اتفاق مال همین چند ماه قبله خدا واسه هیچکی نخواد اینجوری ب خدا از مرگ بدتره

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

نه# .به.ازدواج.بعد.چهلم😶😶

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

بیچاره مادر شوهرمن سی سالگی شوهرش فوت شد الان شصت سالشه.سی ساله تنهاست.بعد یجوری راجع بهش حرف میزنه انگار دیروز بوده هرپنج شنبه ام واسش خیرات میده و کلی ختم قران و اینا

درصورتی ک اگ برعکس بود احتمالا باباش الان چند تا بچه ام داشت😐

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘
شوهرم عاشقم بود می‌گفت تو نفسمی همه زندگیمی ی روز ازش پرسیدم اگ من بمیرم چقد صبر میکنی می‌گفت ببند د ...

خیلی متاسفم من پسر عموی شوهرم رفته زن دوم گرفته حالا زن اولش چی خوش هیکل قد بلند زیبا،وقتی پسر چند ماهه داشته زن دوم هم باردار بوده الان دوتا پسر به فاصله کمتر یکسال داره خیلی وقتی فهمیدم حالم خراب شد واقعا خدا این مردهای بی حیا وزنهای بی شرف رو از روی زمین پاک کنه امین

یکی از آشناها بسرعت بعد چهلم زنش عروسی کرد فکر میکنم قبل از چهلم خواستگاری و قرارمدارشون رو گذاشته بودن دیگه بخاطر عرف تا چهلم صبر کرد 

همین ماه رمضون امسال زنش فوت کرد خیلی براش ناراحت شدم

توکلت علی الله

شوهر من ک میگفت از سر خاک برگستم اقدام میکنم گفتم بیشعور ابروت میره گف باشه ب خاطر تو تا جهلم جهنم صبر میکنم...ولی فک نکنم فوقش تا شب هفت اونم چون سرش شلوغ میشه نمیتونه ب زن و این چیزا فک کنه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد