جنس شون خوبه لابد...من ۴ تا دندون عقل باید بعد ارتودنسی بکشم...هزینه ارتودنسی +۴دندون عقل+۶ تاهم خال ...
اخه من بچه بودم مامان برده تمام سوراخ هاي دندونامو پر كرده نميدونم اسم كارش چيه ولي اون موقع مثلا ٢ميليون داده خيلي بوده ولي عوضش خدا خيرش بده الان راحتم
شهر دیگه ای هستیم...عصب کشی و ترمیم قدامی حدود 350 و خلفی حدود 450...از قیمت تهرانم باخبرم اکثرا همی ...
خانومی قیمتای شما خیلی خوبه ادم شک میفته به دکترش من دوسال پیش یه دندونی رو عصب کشی و پر کردم روکش نزدم بعدا موادش نصفش ریخت جای بهتری رفتم برای جراحی دندون عقلام چندوقت پیشم رفتم پرسیدم برای روکش و پر کردن همون یه دندون که کوچیک هم هست گفت یک ملیون و پنجاه جای دیگرو رفتم گفت 750 ولی شلوغ بود الانم پر کرده ولی روکش مونده هنوز گرون گرفتن ازم ایا؟ برای جراحی دندون عقلام حدودا 450 تا 600 میگرفت متغیر بود دندونای بالا و پایین
من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
سلام، ببخشید دوستان کسی دندونپزشک خوب برای عصب کشی و کشیدن دندون عقل و پر کردن تو کرج سراغ داره؟محدوده عظیمیه و آزادگان باشه خیلی عالیه،قیمتاش هم البته معقول...
تیم پی جو برای شما لیستی از تخفیف های خدمات دندانپزشکی در شیراز را به همراه آدرس و شماره تلفن این مراکز تهیه کرده است. لطفا به لینک درج شده سر بزنید. سپاس.
عزیزم کجایی هستی؟ اگه به کرج نزدیکی برو کلینیک بهبد خیلی قیمتاش مناسبتره در برابر خدماتشون نسبت به بیرون من خودم برای پروتز دندونم رفتم اونجا و به دوستام هم همین کلینیک رو معرفی می کنم اگه خواستی بری این شمارشه 02632219052
من برای اینکه دندون هامو کامپوزیت کنم خیلی دنبال دکتر گشتم با معرفی دوست شوهرم رفتم کلینیک خورشید اونجا کامپوزیت انجام دادم و الان هشت ماهی هست که میگذره و خداروشکر راضیم و اصلا مشکلی تا الان نداشتم
دوستان ی کلینیک دندون پزشکی سمت پاسداران خیابون گل نبی هستش قیمتاشون فوق العاده مناسبه اصلا باور نکردنی من میخواسم عصب کشی کنم روکش بندازم هرجا میرفتم ی قیمتای میگفتن ک از درس کردن دندونم منصرف شدم اینجا رو توی همین سایت نی نی سایت معرفی کردن بهم .منم گفتم بشما بگم اگه خواستین برین