2777
2789
عنوان

كيا كار خونه براشون سخته

439 بازدید | 18 پست

شمام انجام دادن كار خونه براتون سخته ؟تميزي رو دوست دارم ولي توان كار كردن ندارم ،دليلشو نميدونم قرص و دارو تقويتي هم ميخورم ولي نميدونم دليل اين تنبلي چيه

منم ي وقتا واقعا حسشو ندارم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا واسم سخته یه دختر هفت ماهه دارم الانم باردارم ولی مجبوووورم انجام بدم خونم پر رفت وامده 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

اره منم خیلی کم انرژی هستم

همسایمون ولی ماشاالله پرانرژی

خونه ش برق میزنه...برق واقعی!

یبار دوسال پیش خونه ش رفتم پسرم دستاشو باید میشست وای چه سرویس بهداشتی!به طرز عجیبی تمیز وبراق وخشک!انگاری همه جارو با دستمال خشک کرده بود وبرق انداخته بود بعیدم نیس البته بشدت وسواسی هست

اره منم خیلی کم انرژی هستم همسایمون ولی ماشاالله پرانرژی خونه ش برق میزنه...برق واقعی! یبار دوسال ...

واي ميميرم واسه اونجوري زبرو زرنگ بودن ولي نميتونممممم

انرژیت کمه دنبال راه چاره باش مخصوصا اگر شاغل نیستی چون دو روز دیگه زمین گیر میشی.

برنامه ریزی بکن و ورزش کن و خوابت رو تنظیم کن و روزی نیم ساعت خونه تمیز کن مثلا جارو و دستمال بکش ته دستت راه بیفته.