2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زشتی، دلمو شکسته میخوام جدا بشم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138146 بازدید | 996 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچوقت ظاهر خودتو با باطن زندگی مردم مقایسه نکن ... اهان نه این واسه ی چیز دیگه بود😁😁شوخی کردم ب دل نگیر .

در ضمن شوهرت خیییلی.........هس  تو نقطه چین هر چی دوس داری بزار دلت خنک شه😎😎

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بگو برو یه خوشکلشا پیدا کن مهریه منن بده تا برم دنبال زندگیم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

اینقدر هزار جور تو خیابون ریخته ک زن خودشون ب چشمشون نمیاد

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
از کجا میفهمی چشش به ب اسن خانومای دیگس؟

میبینم خب. اگه مستقیم نگاه کنه هیچ متوجه نمیشما ولی یه جوری زیر چشمی نگاه میکنه که اعصابم خورد میشه واقعا. مسیر نگاه مشخصه به کجاست دیگه

شوهر من ی دوست داره که از اول از چهره خانومش خوشش نیومد با اینکه به نظر ما واقعا خوبه 

..تو همه دعواها بارها جلو ما حتی شده به زنش توهین کرده

در غیابش و جلو شوهر من میگه من اصلا این زن به دلم نمیشینه اصلا نمیتونم قیافش رو تحمل کنم بخاطر همین دلشو میشکنم...میگه از اول هم راضی نبودم خواهر هام منو خر کردن...حالا دارن جدا میشن ماهی یک تومن هم برای مهریه میده

If you can dream you can do it...  

من فقط یه چیزو خوب میدونم

هرچی آدم اعتماد بنفسش پایین تر باشه بقیه جرات میکنن هرچیزی بگن بهش

اگه زششششت باشی ولی با اعتماد بنفس هیچکی حداقل جلو روت نمیگه چیزی

دوم اینکه بار اول آدم میبخشه و سکوت میکنه و نهایت با متانت جواب میده که هرکسی زیبایی های خودشو داره بار بعدی دیگه باید میکوبوندی توی دهنش

بالاخره پنج ساله یا شش ساله که داره قیافه زشتت رو تحمل میکنه جان مادرت اگه سر کاریه بگو تا بریم بیر ...

نه عزیزم حرفشو گفتم ما 3 سال عقد بودیم 5 سالم هست عروسی کردیم این حرف اونه نمیدونم چطور حساب کرده احتمالا دو سالشو جا انداخته دیگه