2777
2789
عنوان

لباس زیر

2255 بازدید | 38 پست

بچه ها جدیه جدی دارم میگم و هیچ قصدی ندارم

ما قبلا لباسا را میشستیم تو خونه پهن میکردیم خشک شه الان میبریم بالا پشت بوم از وقتی میبریم اونجا پنج تا از سوتینای من و مامانم نیست

دقیقا همون سوتینایی ک نو و خوشگلن 

اکه باد بیاد نمیره پایبن چون دورتا دور دیوار کشیده حالا اگه هم بره چرا فقط سوتین 

بدجور ذهنمو درگیر کرده

چون عسلم شیرینم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجوری که گفتی فقط این به ذهنم رسید که لابد یه همسایه مریض برداشته.بعدم به نظرم خیلی زشته آدم لباس زیر شخصیشو در معرض دید مشاعات بزاره.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

نه.ب‌.سوتین# .دزدی

نه# .به.مال.حروم😋

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

حتمن پرواز بلدن  

خو اگه مشترکم باشه مثلن آپارتمان که بگیم کسی برده سایز خیلی مهمه هاااااا😐😯

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤