2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عده دوستن زنو شوهری میرن یجا ویلا تفریح بعد یکی از مردا میفهمه ویلا مال یه بابایی بوده که قبلا با زنش انگار سرو سری داشتن البته واقعا نبوده اینجور به نظر میرسیده خلاصه پسره زنرو میبره بیرون دعولشون میشه کتک میرنه بعدشم زنه میفهمه حاملس ب۵د اوتیکی زنه به پسره کلی قسم و ایه و دلیل میاره که زنه بیگناه و هیچی نبوده بعد مرده قانع میشه میره از دختره دلجویی کنه که یهو میبینه دختره خودشو کشته

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

الان داره نشون میده بدنیست ببین باهمسرت

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
یه عده دوستن زنو شوهری میرن یجا ویلا تفریح بعد یکی از مردا میفهمه ویلا مال یه بابایی بوده که قبلا با ...

خودشونکشته دوست پسرخواهرش باماشین زدبهش اونموقع حالش بدنشدشب حالش بدشد

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊