oمنفی مدیر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 عنوان دوستان مذهبی و علاقه مند به اسامی مذهبی یه لحظه بیاین نظر بدین لطفا 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 59 پست از این اسم ها کدوم و بیشتر میپسندین؟ حسن محمد حسن امیر حسن مجتبی شهدا شرمنده ایم 😢 1397/06/06 | 18:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oمنفی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 خیلی فرق داره امیرحسین اسم پسرمه خیلی اسم محبوبیه ولی امیرحسن نه اگر بازم پسر گیرم بیاد میزارم ام ... خدا حفظش کنه. بالاخره از اول این ترکیب اسما نبوده کم کم جا افتاده شهدا شرمنده ایم 😢
ارغوان۲۴ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2714 محمد حسن....امیر حسن یجوریه دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
آهوخانمم عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 4224 به نظر من محمدحسن زیباتره انشالله امام حسن نگه دارش باشهمنم ان شالله محمدحسین میذارم اسم پسرمو ❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار گروه آبی💙 وزن اولیه:۸۲.۲۰۰ وزن فعلی:۷۷ وزن هدف:۶۸
denizmoon عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1019 اگه مذهبی میزاری یا علی یا امین یا محمد...بعدا پسرت بزرگ بشه پشمون میشه از اسمی که روش گزاشتی عزیزم به زمان و دوره ای که توشیم هم دقت بکن
reyhan68 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 191 نبایدازامیراول اسم معصوم استفاده کرد توهین به معصومه توکل برخدایت کن،کفایت می کندحتما
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 خدا حفظش کنه. بالاخره از اول این ترکیب اسما نبوده کم کم جا افتاده بعضی اسما از قدیم محبوب بودهمثل حسین ، علی ،محمد، مهدی،رضاالان همون اسما رو ترکیبی کردن،امیرحسین،امیرعلی،امیرمحمدو...
oمنفی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 چهار سال و نیمه ست.... اره راضی هستم. اوایل بعضیا میخواستن محمد یا حسن صداش کنن. ولی قبول نکردیم &nb ... خداحفظش کنه اره منم گفتم اگه دو اسمه بزارم نمیزارم کسی تک صدا کنه شهدا شرمنده ایم 😢
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 نبایدازامیراول اسم معصوم استفاده کرد توهین به معصومه چه ربطی دارهچرا الکی فتوا میدیبدم میاد از افراطیهامن داداشم حسین؛برادرشوهرم حسین،عاشق اسم حسینمبچمو گذاشتم امیرحسین
oمنفی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 به نظر من محمدحسن زیباتره انشالله امام حسن نگه دارش باشه منم ان شالله محمدحسین میذارم اسم پسرمو ممنون دوست عزیز 😍ان شاءالله نی نی ت به سلامت بیاد بغلت شهدا شرمنده ایم 😢
denizmoon عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1019 دوستان لطفا اگه اسمی روی بچتون میزارید به اینکه بعدا بچتون اسمشو دوست داره یا نه هم دقت بکنید من خودم خانواده کاملا مذهبی دارم ولی خییلیاشون از اینکه دو اسمن یا همس محمد حسن و امیر محمد هستن خوششون نمیاد
reyhan68 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 191 چه ربطی داره چرا الکی فتوا میدی بدم میاد از افراطیها من داداشم حسین؛برادرشوهرم حسین،عاشق اسم حسین ... من فتوانمیدم آقای دانشمندرومیشناسی یانه ایشون گفتن قبلنامیزاشتن غلام حسین توکل برخدایت کن،کفایت می کندحتما
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 من فتوانمیدم آقای دانشمندرومیشناسی یانه ایشون گفتن قبلنامیزاشتن غلام حسین هر کی که هستواسه خودش گفته،نعوذبالله خدا و پیغمبر که نیست
reyhan68 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 191 هر کی که هست واسه خودش گفته،نعوذبالله خدا و پیغمبر که نیست شمانظرتوگفتی منم گفتم ایشون 37ساله منبریه ازمنوشمابهترحالیشه ازنظردینی,منم بدم میادازآدمایی که سریع گاردمیگیرن توکل برخدایت کن،کفایت می کندحتما
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 شمانظرتوگفتی منم گفتم ایشون 37ساله منبریه ازمنوشمابهترحالیشه ازنظردینی,منم بدم میادازآدمایی که سریع ... شما نظر خودتو نگفتیحرف یه آدم منبری رو گفتی،آدمهای افراطی که فقط فتوا میدن،ببخشید اگر شما رو ناراحت کردم،ولی خواهشا حرفای این این افراطیها رو سند زندگی نکنید و نشر ندین