2777
2789

من یه دوستی دارم که خدای ناله و غصه خوردن هاست .  چند بار هم ازش دیدم که سعی کرده زندگی بقیه رو بهم بریزه . من از سره دلسوزی باهاش حرف میزنم هنوز والی نمیبینمش . دیروز تلفنی حرف میزدیم. بهش گفتم که دارم سعی میکنم که ی ماشین بخرم . البته ی ماشین خیلی قدیمی , چون پولم نمیرسه به ماشین نو . در ضمن من ۳۵ سالم هست. و برای اولین بار دارم ماشین میخرم . حالا ون خودش ماشین نو داره . برگشته میگه به من که فلانی , به کسی نگو دری ماشین میخری , مردم حسودن. چشم میزنن. خیلی اینو گفت . طور که حس بدی گرفتم از حرفاش. خلاصه امدم خونه . نشون به ون نشون که با فروشنده حرفم شد , و سر همین ماشین با نامزدم هم حرفام شد و باهم قهر کرد . باورم نمیشه. در عرض یک شب زندگیم انگار از هم پاشید. خیلی عصبانی و ناراحتم . دختره رو بلاک کردم . به نظرتون چشم زده منو ؟ خودم این چیزارو باور ندارم . خیلی حالم بده . عصر هم وقت مشاوره گرفتم. خدایا باورم نمیشه .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقت مشاوره حالا چرا؟!

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.