2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمکم کنید😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 72 پست
خانومشم چه ایرادی بتونه بگیره فقط خونت تمیز باشه و روی باز و مهربون پذیرایی کن من جایی برم خان بچنن ...

خوب پس بیاید خونه ی ما زیاد اهل تشریفات نیستیم ولی مهمون رو سرمون جا داره  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میورم میتونی کلی بزاری که خب هزینش زیاده میتونیم کم بخری قاچ کنی و تو ظرف بچینی تا اخرشم خورده میشه ...

وای مرسی خیلی عالی آن اینا😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بستنی یا هویج بستنی دسر کاستر .دیگه چایی و شکللات وشیرینی و...  نه# به زن پسرداییی باکلاس شو ...

وای هشتگت😂😂😂😂

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یه سوال اونوقت چجوری رنگی رنگی میشه؟

نه ترکیب همین رنگا میشه توشم یخ فراوون بریز . اگرم خواستی چایی بدی یکی دو مدل چای با طعمای مختلف پیشنهاد بده ببین کدومو میل دارن 

این نیز میگذرد 
بستنی یا هویج بستنی دسر کاستر .دیگه چایی و شکللات وشیرینی و...  نه# به زن پسرداییی باکلاس شو ...

خخخخخ مردم از خنده هشتگت خیلی باحاله کلا فامیلاش اونجورن ک تا باهاشون حرف نزنی سر بحث نندازی خودشونو میگیرن حالا فک کن من خیییییلی آدم گرم و خاکی هستم بخدا حوصله اینجور آدمای خشکی رو ندارم بعد همشم از چیزایی که دارن و پول شوهر و لباس و غیبت و این چیزا میگن منم نمی‌دونم چی بگم خخخخخ .منم هی با گرمی و زبونم بزور همرو ب حرف اوردم کم کم.

فقط تو پزیرایی زیاده روی نکن مهمونت معذب میشه از پیشنهادا چند تاشو که راحته برات انتخاب کن انجام بده

و سعی کن خوش بگذرونی😙

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نه ترکیب همین رنگا میشه توشم یخ فراوون بریز . اگرم خواستی چایی بدی یکی دو مدل چای با طعمای مختلف پیش ...

اهااان مرسی عزیزم همیشه میخواستم درست کنم این رنگش برام سوال بود😂💕