2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم حرف بزنم؟؟؟

231 بازدید | 12 پست

شوهرم و برادرش کارشون یکیه،همه کارهای سخت با شوهرمه ولی تو مغازشون کارتخوان فقط داداشش داره واونایی ک با کارت خرید میکنن همه میره تو حساب دادشش بعدشم شوهرم حساب کتاب نمیکنه میکم چرا حساب نکردی میگ پول صاحب بارو دادیم چیزی برامون نمونده،درحالیک جاریم دو برابر من داره خرج میکنه و منم واس بی پولی هلاکم 

واسه حل شدن مشکلاتمون یک صلوات میفرستین

با همسرت در ارامش صحبت كن بگو توي اوضاع اقتصادي الان با اين روال شما زندگي تون پيشرفت نمي كنه مگه اينكه توي كارشون حساب و كتاب داشته باشن و برابر باشن 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه حساب جاری باز کنه شوهرته و با اون یه کارتخوان بگیره به بهونه اینکه میخواد حساب جاریش فعال باشه از دستگاه خودشم استفاده کنه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
با همسرت در ارامش صحبت كن بگو توي اوضاع اقتصادي الان با اين روال شما زندگي تون پيشرفت نمي كنه مگه اي ...

هزار بار اینارو بهش گفتم اصن حرف تو کلش نمیره شوهرم خیلی ساده و خونواده دوسته ولی دادشش خیلی زرنگ نمیدونم چجوری باهاش صحبت کنم

شراکتی کار کردن خوب نیست اصلا....

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
از کجا میدونی که جاریت خرج هاش از دخل مغازس؟ شاید ی پولی خودش داره

جاریم از کجا میاره دبیرستانیه باباشم پول نداره،دوسه برابر من لباس مبگیره خرج مدرسشو اینا،ولی من تو خرج زندگیم موندم،شوهرم چون داداششه ب بندش نیس اگ غریبه بود خودش میدونست چکا کنه

هزار بار اینارو بهش گفتم اصن حرف تو کلش نمیره شوهرم خیلی ساده و خونواده دوسته ولی دادشش خیلی زرنگ نم ...

وقتي شوهرت ببينه از پس هزينه هاتون بر نميايد يا مثلا شما به خريدي داري كه به پول بيشتري احتياج داري مجبوره با برادرش صحبت كنه 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕