2777
2789

جراحی نیست یه کشیدن معمولیه   ۱۱ وقت داه   ۱۴ هم قراره بریم مسافرت  مخوام ببینم  اگه خیلی طول میکشه  نکشمش

هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1

خوب میشه بابا. فرداش خوبی. دردم نداره قبلش یه ژلوفن بخور

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشیدنش ک بی حس میکنن

درد بعدم نداره فقط موقع غذا خوردن یکم اذیتی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اوکی ممنون   جراحی هم دارم اونم روزای  دیگه وق میگیرم   پس اذیت کننده نیست تا ۱۴ اوکی میشم   میخوایم با ماشین خودمون بریم مسافرت مسافتشم طولانیه

هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1

اصلا دردی نداره. جراحی نخواد و دست دکترتم خوب باشه 10 ثانیه هم طول نمیکشه کشیدنش. من یه مسکن بعدشم میخورم حله. بعد رفتن بی حسی هم بستنی خوبه و وعده غذایی بعدش آبکی و نرم باشه بهتره وگرنه مراقبت خاصی نداره.

درد نداره اصلا.فقط جای خالیش یکم چندش اوره تا سوراخش پر بشه و بسته بشه.زبون نزن.بستنی زیاد بخور.شب اول یکم خون ابه میاد تو دهنت.ولی تا چهاردهم کلا یادت میره.ژلوفنم تا دو روز بخور حتی اگه درد نداشتی.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اوکی ممنون   جراحی هم دارم اونم روزای  دیگه وق میگیرم   پس اذیت کننده نیست تا ۱۴ اوکی ...

اصلا درد نداره فقط و فقط اب دهنتون رو اصلا بیرون تف نکنید قورت بدید هر چند خونی باشه و جای خالی دندون یه لخته میبنده تحت هیچ شرایطی نکنیدش من نمیدونستم کندم جاش خونریزی کرد و خونش بند نیومد مجبور شدم بخیه بزنم

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین