2777
2789

میخوام موهام رو خیلی کوتاه کنم. موی کوتاه رو بیشتر دوست دارم و البته چون خیلی تنبلم به موی بلند رسیدگی نمیکنم و همش وز وزی میشه و نهایتش یه کلیپش میزنم!این دو سه ساله بخاطر نامزدی و عقد و عروسی کوتاه نکردم ولی الان دلم میخواد کوتاه کنم.
اما الان حس ترس دارم، می ترسم پشیمون بشم :/
کوتاه در این حد منظورمه.

تعداد رای : 31
نظرسنجی
آره
8
25%
نه
10
32%
من کوتاه کردم و پشیمون شدم.
13
41%

واسه تنوع خوبه.دوباره بلندمیشه دیگه

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر صورتی نمیاد

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

من دقيقاالان موهام اين مدليه  البته چون موهام سوخته بودن مجبورشدم وگرنه موي بلندوبيشتردوست دارم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

اینجوری میخوای بزنی حداقل جلوشو یکم بلند تر حداقل تا گونه هات باشه 😶 روسری یا شال میزاری خیلی بد میشه 

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒

البته باشال يلي خوبه اما من بامقنعه خوشم نميادسركارم مجبورم مقنعه سركنم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

من کوتاه کردم 

موهام تا زیر باس نم بود ولی فر بود به آرایشگره گفتم یه بند انگشت کوتاه کن احتمالا یه بند انگشت اون  دوتا دستای من میشدن😒

از گریه های بعدش نگم برات آرایشگره گرخید😤