خیلی خوبه اینطوری راهتون نزدیکتر هست. ولی منم شنیدم بانه خوبه و گناوه ک دوتاشم خواهرام رفتن واسه جهیزیه بچه هاشون حتی مامان خودم برای من ک شش سال پیش عروسیم بود رفت بانه خیلی خوبه ولی عسلویه رو نشنیدم
برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند، ولی برخی دیگرجانت را...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب از شیراز ارزش داره یه سر بری.گناوه برو هم یه گشتی بزن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
شما کجایی هستین.شیراز انقد سخت نمیگیرن به داماد که فلان چیرو حتما باید بده معمولا کنار میان.ولی خیلی جاها رسم شیر بها دارن تهرانم دارن که به حاشیه چند تا تیکه سنگینوزن داماد مسخره.جاری من یخچال گاز ماشین لبایچسشویی فرش صوتی تصویری و کل شهریه دانشگاههش . با داماد بود.بقیه هم در این حد مثلاً یکی دیگه اقوام یخچال گاز ماشین لباسشویی بوفه تخت جاکفشی تلویزیون وصوتی فرش با داماد بود
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ما خود شیراز نیستیم ولی مادربزرگ پدر خاله هاشمی عمه و اینا همه شیرازم.ولی کل جهیزیه رو عروس داد ولی اگر مثلاً پیش بیاد شاید بگن فلان چیز با داماد البته الان یکم میگن قبلاً نمیگفتن.من با وجودی که خانواده همسرم به جاریم دادن ولی حتی یه چوب کبریت بابام نخواست ولی قدرندونستن.سیسمونی که شیراز رسماً کمر پدر عروس خم میشه.ولی باز وحی منزل نیست چیزی
آره عزیزم بانه خوبه خیالت راحت ولی الان باز تحقیق کن شاید با این وضع مملکت اونها هم جنس نداشته باشن قبل از رفتن حتما تحقیق کن به فامیل شوهرتم لزومی نداره بگی از کجا خریدی بذار فکر کنن کلی افتادی تو خرج😉
ی وام ازدواج بگیری میشه 15 تومن وام کالا هم هست که از 5 تومن تا 50 تومنه اونم میتونی بگیری ولی در کل هزینه اضافه نکن چون هرچی وام بگیری کم میاد اول بشین حساب کن مبلغ جهیزیتو بعد با حساب کتاب و دقیق وام بگیر وگرنه الکی قسطات زیاد میشه