2821
2789
عنوان

اگه همسرتون بگه دیگه نمیخوام کار کنی قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 76 پست
وای بنظر من تواین وضعیت اقتصادی منبع درامد خودتو قطع نکن.....اصلا شاید جنگ شه بهتره برا بچه صبر کنید ...

کلا سرکار رفتنش ربط به جنگ داره  

من باشم حرف شوهرم روگوش میدم سرتق بازی هم در نمیارم

همیشه ۱۸ساله هستم  
بشینم خونه دور از جونتون دیوونه میشم عادت کردم به کار بیرون

اهان خب باشگاه و پياده روي برو ، البته من نظر خودم رو گفتم شايد براي كسيكه بيرون از خونه بوده سخت باشه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته حرف شما ولی الان شرایط کارم جوریه که تا یک سال نمیتونم نرم سر کار طولانی مدت 

خوب پس رابطه داشته باش وای ریز ریز جلوگیری کن تا نهایت 1 سال

یا اینکه برو دکتر به همسرت بگو چند وقت باید تحت نطر باشم تا بتونم بچه دار بشم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
کلا سرکار رفتنش ربط به جنگ داره     من باشم حرف شوهرم روگوش میدم سرتق بازی هم در نمیارم

بنظرت جنگ شه و کشور بره رو هوا و استارتر۷ماهه حامله باشه وضعیت خوبیه!!!!؟!؟بعد بخواد زایمان کنه معلوم نیس امکانات باشه یا نه......

جنگ و برا حاملگیش گفتم..

سرکار و برا منبع درامد و وضع اقتصاد افتضاح و گرونی...۱۵مهر دلار میشه ۱۵۰۰۰ت !ادم عاقل بیکار میشه تواین وضعیت!؟

اقا لایک نکنید اه......
خوب پس رابطه داشته باش وای ریز ریز جلوگیری کن تا نهایت 1 سال یا اینکه برو دکتر به همسرت بگو چند وقت ...

دو ساله تحت نظرم  همسرمم خودش با دکتر صحبت کرده میدونه مشکل جسمی ندارم 

کلا سرکار رفتنش ربط به جنگ داره     من باشم حرف شوهرم روگوش میدم سرتق بازی هم در نمیارم

ادم الا برا دستشویی رفتنم باید فکر کنه..اونوقت شما بااین وضعیت بخاطر ابنک سرتق نباشید همچین تصمیم مهم و خطر ناکی میگیرین

اقا لایک نکنید اه......
دو ساله تحت نظرم  همسرمم خودش با دکتر صحبت کرده میدونه مشکل جسمی ندارم

نمیدونم والا ولی به نظرم بارداری طبیعیه چون سرکار میری دلیل نمیشه بچه نیاری 

الان بیار بعد سنت بالا میره مشکلات بیشتر میشه اومدو 1 سال دیگه شوهرت دیگه نخواست ولی اون موقع تو خواستی یا هرچیزی که امکانش هست

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
عزیزم کارت و ول نکن بخدا اشتباهه..ب چند دلیل: ۱_ از نظر مالی وابسته شوهرت میشی ۲_ازادی عملت ازبین ...

بله میدونم دلایلی که گفتین کاملا درسته ولی نمیدونم  همسرمو چطوری راضیش کنم  اصلا زیر بار نمیره فقط حرف خودشو میزنه 

کلا رفتارش عوض شده قهر میکنه مثل بچه ها بد خلقی میکنه 

یه رفتارایی میکنه که تا حالا ازش ندیدم

ادم الا برا دستشویی رفتنم باید فکر کنه..اونوقت شما بااین وضعیت بخاطر ابنک سرتق نباشید همچین تصمیم مه ...

از لحاظ مالی مشکلی نداریم من اصلا به درامدم دست نمیزنم حتی خرج خودمم شوهرم میده 

بین اون همه مرد با  وضعیت بارداری که نمیشه کار کرد

وااا به خاطر این میخوای باردار نشی؟!😑

من که اصلا از کارای مردونه بدم میاد 

شغلم کاملا زنونه س😁

ولی همرمان با کار باردارم

دوتا همکار مرد هم دارم ولی کاری به من ندارن که!

مهر میرم مدرسه اگر مجبور به مرخصی نکنه منو دکتر😑

وااا به خاطر این میخوای باردار نشی؟!😑 من که اصلا از کارای مردونه بدم میاد  شغلم کاملا زنونه ...

نه صرفا به این دلیل نیس کلا کارم سنگینه نمیتونم هم باردار باشم هم کار کنم

حالا که وضع مالیتون هم خوبه چندسال نرو سر کار

حیفه اینهمه زحمت کشیدم واقعا با شرایط سختی درس خوندم از سال دوم یا سوم دانشجویم کار کردم  چند سال خونه بمونم افسرده میشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز