2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این هشتگ بدرد نمیخوره پس چرا تو قسمت سرچ نمیشه هشتگ سرچ کرد🤔 هشتگ دسر واسه همین زدم😐

چه قدر کارتنشو دوس دارم😂😂

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
سلام.نوش جونتون.میشه یادبدی بمن؟

سلام مرسی عزیزم بله الان میگم چیکار کردم 

سه بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو با دست خورد کردم و هر کدوم از بیسکوییت ها رو ۴ یا ۵ تیکه کردم لازم نیست مرتب در بیان بعد توی یه ظرفی روی اجاق یک لیوان شیر و سه ق مربا خوری پودر کاکائو و یک چهارم لیوان شکر و ۳۰ گرم کره رو ذوب کردم وقتی ذوب شدن نصف لیوان آرد رو بهش اضافه کردم تا قوام بیاد کم کم اضافه کنید که گوله گوله نشه بعد این مایع رو گذاشتم کنار که کمی خنک بشه البته نباید زیاد سرد بشه باید گرم بریزی روی مواد بعد یه کم گردو تفت دادم و ریختم رو بیسکوییت ها بعدم مایع رو ریختم رو بیسکوییت ها و توی قالب که از قبل توش یه دونه پلاستیک فریزر پهن کرده بودم ریختم چون آخر سر پلاستیک رو بلند میکنی که از قالب راحت جدا میشه و بعدش توی یخچال گذاشتم به مدت دو الی سه ساعت بعدم آخر سر شکلات مایع که توش پودر فندق هم داشت رو به روش بن ماری ذوب کردم ریختم روش و در آخرم با کنجد تزیینش کردم یه بارم قبلا که درست کردم گردو نداشتم بجاش خرما ریختم هسته هاش رو گرفتم چند تیکه کردم خرماهارو ریختم بجای گردو اونم خوب شده بود خلاصه وقتی درستش میکنی و مثه من و شوشو جونم پای تی وی ولو میشی و کیک و چای میخوری زندگی لذت بخش میشه حتما درستش کنید پیشاپیش نوش جونتون

سلام مرسی عزیزم بله الان میگم چیکار کردم  سه بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو با دست خورد کردم و هر ...

من بسکوت پتی بور میگیرم 

دولیوان شیر میزارم روگاز دوقاشق ارد یه لیوان شکر سه قاشق پودر کاکاعو میزنم گازو میبندم پنجاه  گرم کره میزنم بعد ی لایه بسکوت یه لایه مواد ولی حداقل هشت نه ساعت میذارم تو یخچال معرکع میشه

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️