2777
2789

سلام دختر من یک هفته بود دندونش لق بود امروز افتاد اما یک جوریه ریشه نداره دندون بچه هاتون چه شکلی بود؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۷ سال تمامه همون شکلیه اتفاقا دیروز افتاد اما عکسشو ندارم برات بزارم

ارکیده جون انگار ریشه شکسته یک سوراخم داخلش هست

نباید ریشش تیز و مخروطی باشه؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

واسه پسر منم همین شکلیه امروز افتاددومین دندون شیریش

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
دندونای شیری که ریشه ندارن همینجورین. دایمی در بیاد هم ریشه داره هم محکم. نگران نباش عزیزم طوری نیست ...

بله حرف این دوستمون کاملا درسته مامان عزیز نگران نباش کاملا طبیعیه و دندونش نشکسته ان شاءالله چند روز دیگه مروارید های خوشگل جاشونو پر میکنه

🖤 

بله همینطوره چون موقتی هستن نگران نباش بعد یه هفته کم کم میخواد دندون دایمیش دربیاد. اگه خیلللللللی نگارن هستی کلا به یه متخصص نشون بده تاز نگرانی دربیایی. پسر منم 7 سالشو تموم کرده تو یه ماه دوتا دیگه از دندونا افتادن حالا داره در میاد.

بله همینطوره چون موقتی هستن نگران نباش بعد یه هفته کم کم میخواد دندون دایمیش دربیاد. اگه خیلللللللی ...

این امروز افتاد امروزم دندون جدیدش سرش بیرون اومد تازه 5 سالش تموم شده