2777
2789

سلام مامانا پستای من همش درمورد کوچولوم خیلی نگرانم دیروز پست گذاشتم اما درست وحسابی به جوابم نرسیدم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان.عمت.بچکان#  

بچه ابجی منم ۹ ماهشه

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

اول اینکه کوچولومن تا۲ماهگی وزن گیریش عالی بود اینم بگم شیرخودم میخورد شیرمم زیادبود یدفعه شیرم کم شد مجبورشدم شیرخشک بگیرم براش دیگه از۲ماهگی وزن درست ودرمونی نگرفت الان ۹ماهش ۷۱۰۰چکارکنم تپل شه بعدش من یه غلطی کردم فقط یه طرف خوابوندمش یه طرف سرش صاف شده به طرفش برامدگی داره کج مونده میترسم صورتش به همون طرف کج شه حس میکنم صورتش به اون طرف کجی داره میره توروقران اگه کسی تجربه ای داره بگه هرچی به اون طرف میخوابونپ درست نمیشه ۴ماهگی بردمش دکتر که کلاه فرم دهی سر تجویز احمق گفت لازم نیست خوب میشهاما همچنان یه طرف سرش کج مونده 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
همین کارا و میکنی که جواب درست نمیگیری

ببحشید عزیزم تاتایپ کردم خب طول کشید

در مورد وزنش توی تاپیکهای قبلیت دیدم گفتی ۱۸۰۰ دنیا اومده و وزن الانش با توجه به وزن تولدش تقریبا ۴۰۰ گرم کم داره که میتونی با اضافه کردن کره و خامه و ماست پرچرب ( مارک سون) این مقدار رو جبران کنی و زیادم مهم نیست تن اش سلامته خدارو شکر کن

در مورد سرش هنوزم دیر نشده تا یکسالگی فرم میگیره به هر دو طرف بخوابونش بالش بزار که گیر کنه نتونه بچرخه و بعدا که موهاش بلند بشه زیاد به چشم نمیاد 

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

[QUOTE=67655392]چیشده؟ دختر من ۹ ماهشه[/QUOTاگه اشکال نداره میشه بگید دورسر وقد و وزن دخترتون چقدره

در مورد وزنش توی تاپیکهای قبلیت دیدم گفتی ۱۸۰۰ دنیا اومده و وزن الانش با توجه به وزن تولدش تقریبا ۴۰ ...

ممنون ازاینکه پست میزارم دنبال میکنید وجواب میدید ماست وخیلی دوست داره خامه چه جوری بهش بدم.هرچی به اون طرف میخوابونم درست نمیشه بالش میزارم کنارش که نچرخه اما جا بازمیکنه واسه خودش ومیچرخه خیلی نگرانم میترسم صورتش به همون طرف کج شه 

الان نگران وزنش نیست یعنی نه اینکه نیستم هستم حرص میخورم هرکی میبینش میگه وای چقدر ریزه میشه بگید شما سوپ یامیان وعده چی به دخملتون میدین.الان نگرانیم فقط وفقط سرش ترسمم ازاینکه صورتش روبه همون طرف کج شه

ممنون ازاینکه پست میزارم دنبال میکنید وجواب میدید ماست وخیلی دوست داره خامه چه جوری بهش بدم.هرچی به ...

زرده تخم مرغ آب پز شده با کره نرم کن یه قاشق مرباخوری ماست با یه قاشق مرباخوری خامه قاطی کن خیلیییییی خوشمزه میشه 

قلم گوساله بگیر داخل آرام پز شب تا صبح بجوشه به اندازه دو لیوان آب ازش باقی بمونه اون رو داخل قالبهای مربعی یخ بریز و بزار فریزر هر بار سوپ درست میکنی یه قالب بنداز برای وزن و استخون بندی عالیه

در مورد سرش زیاد نمیدونم با دکتر اطفال صحبت کن

سوپ شامل سیب زمینی هویج ماهیچه گوسفندی برنج عدس لوبیا سبز کره چند شاخه ماکارونی و یک قالب کوچیک آب قلم و جعفری گیشنیز. اینو هر روز دو وعده میدم

زرده تخم مرغ با ماست و کره و خامه هر روز عصرا میدم

صبح ها موز رنده شده با دوتا دونه بیسکوییت مادر با شیرخشکش نرم میکنم میدم

یه دونه سیب آب پز شده و پوره شده تقریبا هفته ای یکی دوبار میخوره

شیرخشکش آپتامیل هست 

دکترش گفت نیازی به کلاه فرم دهی نداره خودش خوب میشه اما همچنان کج مونده بخدا دیگه روانی شدم وسواس گرفتم دوروزی ۱بترمیرم وزنش میکنم خیلی اشتهاش خوبه روزی یه موزمیخوره هرصبح تخم مرغ میخوره سوپش مرتب یاباماهیچه یا جوجه محلی یابلدرچین درست میکنم عاشق ماست خیلی دوست داره ۶روزی ۱شیرخشک میخوره شب تاصبح شیرخودم میخوره اما وزن نمیگیره بخدا دق کردم بابت وزنش بابت سرش من سنی ندارم نمیدونستم اینجوری میشه کسی راهنمایم نکرد فقط زندایم گفت بچه روبه پهلوبخوابون که شیرش برنگردونه خفه شه منم نمیدونستم اینجوری میشه.یهومتوجه شدم که دکتر بردم گفت خوب میشه که الان ۹ماهش خوب نشده