2821
2789
عنوان

همین الان یه پیام تو گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2293 بازدید | 104 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

#این_هشتک_به_چه_درد_میخوره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اگه بهش نگی در حقش ظلم بزرگی کردی

گفتن نداره بگه که چی بشه اومد و ازدواج کردن اونوقت کاسه کوزه ها سر این طفلی میشکنه ک تو نمیخواستی این وصلت سر بگیره 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

الان واقعااااااا دلم میخواد به دختره بگم 

یه چند دیقه بعد میدونم کار بدی کردم ولی دلم میخواست ببینم شوهرم چی جواب داده 

دیدم شوهرم براش نوشته بالاخره میخوای زن بگیری یا دختر بازی کنی 

اونم نوشته بود هنوز که زن نگرفتم 

برادر شوهرم بارها بهم گفته این دختره رو دوست داره نمیدونم چرا اینجوری میکنه 

من الان واقعا دارم عذاب میکشم جای اون دختره طفلک 

شب خونه دوس دخترشه برادر شوهرم

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

در کل مداخله نکن تو کارای برادرشوهر

بعد ها میشی مقصر

مگه خواهر مادر نداره که شما با دختره حرف میزنین

دخالت نکن اصلا

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
واقعاااا نامرده برادرشوهرت.اه اه

واقعا از چشمم افتاده 

مخصوصا که خودش اینقد حساسه اخه 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
یجور سرچ کردنه رو هر هشتگی کلیک کنید تمام هشتگهایی که در این باره تو سایت زده شده بالا میاد

آها ممنونم عزیزم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
گفتن نداره بگه که چی بشه اومد و ازدواج کردن اونوقت کاسه کوزه ها سر این طفلی میشکنه ک تو نمیخواستی ای ...

هرچی زودتر بدونه با چه ادمی در ارتباطه بهتره 

زودتر میتونه خودشو از این رابطه مسموم بکشه بیرون

خوبه ادم به جز خودش یکمم به دیگران فکر کنه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

مـردا همشـون همـینـن ‌ازیـن شـاخـه بـه اون شـاخه

من جـای تو بـودم تهـدیـدش میـکردم ،مـیگفـتـم یا پـول بـده یـا مـیگم 😁😁😁

ول کـن بابا غـصـه خـودمـون کـمه غـصـه مـردمـم بـاید بخـوریـم ؟ ⛔

آدما وقتی یهویی بد میشن دارن خوبیاشونو یه جای دیگه خرج میکنن😏✌✌

به عنوان یه زن این وظیفه رو در برابر هم جنستون دارید که بهش بگید... وگرنه از دید من البته دینش به گردنتون میمونه

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز