2777
2789
عنوان

ازدواج

323 بازدید | 39 پست

سلام خانما يه مشورت ميخواستم دارم داغون ميشم😭خواهركوچيكم٢٠سالشه از طريق اينستاسه سال پيش بايه پسر إسنا سد بعد پدرم فهميدن وبه خواهرم گفت تمومش كن وبه پسره هم زنگ زدكه مزاحم نشو خلاصه بعد يه مدت خواهرم دوباره رابطه رو شروع كرد اينم بگم كه پسره تركه اردبيله وكم وليس رابطه داشتن حتي پسره اومد شهري كه خواهرم درس ميخونه ديدش پسره دانشجوي پزشكيه وحالا خواهرم به خواستگار داره از دوستامونه وباشرايط خوب از هر لحاظ جوابش منفي بود ومنتظره اون پسره بياد خواستگاريش بابام مخالف ازدواج واه دوره واينكه پسره ميگه يك سال بايد صبر مني خانوادم راضي كنم نميدونم بايد چه كاركنم

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمااول خونسردیتوحفظ کن اروم باشه چقدر غلط داره نوشتت😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
اره

چقدر اشتباه  مگه با رابطه مجازی میشه شناخت پیدا کرد  خواهرتونو راهنمایی کنبد الان سنشون حساسه  ببخشید یکم جوگیرن چیزی رو تحمیل نکنین ولی مگه تو این زمونه مبشه با یک بار دبدن و سه سال رابطه نجازی اعتماد کرد

چقدر اشتباه  مگه با رابطه مجازی میشه شناخت پیدا کرد  خواهرتونو راهنمایی کنبد الان سنشون حس ...

اره خودم هم بهش گفتم ولي متاسفانه من خيلي إحساسي هستم واينكه چون خودم باكسي كه دوست داشتم ازدواج كردم دلم نمياد بكم دست بكش ازعشقت اشكشو ميبينم جيگرم اتبش ميگيره

اره خيلي ناراحته خواهرم هستم 

شماکاری نمیتونی بکنی مهم خواست خودشه،،شماتنهاکاری ک میتونی بکنی راه وچاهونشونش بدی اخرش تصمیم گیرنده خودشه،،انشالله هرچی خیره همون میشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
مطمئن باشین اگه پسری دختری رو واسه ازدواج بخواد یکسال نشده میاد خواستگاری و تمام سعیشو میکنه که با ا ...

اره اينارو بهش گفتم واينكه بابام بارهازگفتن محاله دختره راه دور بدم