2777
2789
عنوان

چت های من با استادم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 154446 بازدید | 274 پست

استارتر غش نکنی..بدون شک الان داری تو خونه بندری میرقصی و هی آرایش میکنی و میری جلو آینه یه ور نگاه میکنی و تند تند پلک میزنی 

به مامانت بگو آب قند بهت بده 😂

الکی فردا حلقه دست نکنی هر جا رفتی 

اول بزار سر بگیره 😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی آدم ۳۲ ساله بعیدِ اینجوری حرف بزنه اونم برا ازدواج . مثلا اینکه گفته دوس دارم تا صبح باهات چت کنم ...

اره اینم حرفی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اها فک کردم منو دعبا کردی هشتگ میذارم الکی محض خنده😅

نینیسایتی-ها-شورشو-د-ر-میارن#  

خ‍خخخ دارم تمرین میکنم  ‍  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خداشانس بده منم موخام ازاین استادا😭😭😭

سلام فرناز خانوم پروژه ها رو فردا بهتون تحویل میدم با تشکر استادتون ❤

اگه بنابر فضولی نیست میشه بپرسم شما چند سالتونه ❤

فقط ی سوال من خیلی وقته میخوام به شما ی پیشنهاد بدم ولی جراتشو پیدا نکردم ، رسما میخواستم بپرسم با من ازدواج میکنید 💐💐🍰🍰 ، لطفا تا چند روز فکر کنید دوس ندارم نه بشنوم 😉😌

گرچه دوست داشتم تا صبح حرف بزنم باهاتون ولی نمیخوام مزاحم بشم دوس دارم به پیشنهدم فکر کنید . 

شبتون بخیر خوب بخوابی ❤😪😪

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 اینم از استادی که میخواستی 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

واااای چ هیجان انگیز😙😍😍

عااااشق شده عاااشق

خوش ب حالت.

دختر روش فکر کن و حتما جواب بله بده😁😄😄

استاد من عاشقم شد منم عاشق اون بعد خاک تو سرش ی دفعه رفت با یکی دیگه عقد کرد

گاوووو

دقیقا مثل تاپیک دیشبی

اونم همین بلا رو سر دختر معصوم آورده بود

🌹
ی آدم ۳۲ ساله بعیدِ اینجوری حرف بزنه اونم برا ازدواج . مثلا اینکه گفته دوس دارم تا صبح باهات چت کنم ...

دقیقا

اونم ی کسی ک در جایگاه استاد من بوده

و اونقدر رسمی برخورد داشتیم باهم

من خودم مونده بودم از تعجب

واقعا نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم چجوری بفهمم قصدش چیه