2777
2789

سالیانه میخرم

ضدافتاب بیرنگ 

کرم پودر سبک

مداد طراحی برای ابرو

ریمل حجم دهنده

مداد چشم

بالم لب

مداد لب که بجای رژ هم استفاده میکنم

همین 

تو عروسی هم همینا رو استفاده میکنم فقط یکم غلیظتر کلا ارایشام سبکه چون با ارایش سنگین مثل جن میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما چیکار کنم وقتی ارایش میکنم. صورتم براق نشه. همیشه اطراف دماغم و پیشونیم براق میشه.  بعد ...

پرایمر بزن قبل کرم پودر 

البته فقط برا مهمونیها زیادش ضرر داره

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

به عنوان مثال یک لوسیون ضد لک گرفتم عید حدود ۱۰۰ دلار واسم دراومد ولی تازه تموم شد

یه کرم ضد چروک گرفتم اونم ۵۰ دلار شد هنوز دارمش 

در کنارش ۵۰ دلارم رژ و رژ گونه کلینیک و یه چیزهایی دیگه که هنوزم دارمشون

من سالی یکبار قبل اینکه ۱۲ماهو کامل کنم لوازم آرایشمو نو میکنم چون تا قبل ۱۲ماه قابل استفادن اگ درش باز شه 

اصلا هم پی این نیستم ک فلان مارک خارجی باشه 

لوازم آرایشم اکثرا "این لِی "هستن و نسبت ب قیمتشون فوق العادن وخیلی خوبن و اصلا پوسمو خراب نکرده و خیلی خوب جواب داده یه مارک ایرانی اما با کیفیت و اصله

از داروخونه و سایت رسمیش میخرم 

یوقتم یهویی  از چیزی خوشم بیاد مث لاک ،رژ میخرم 

مثلا یه عطر میخرم 600 یا 500 نه این که تموم شه  بعد دوباره یه ماه بعدش یه مارک دیگه

من معتادعطروادکلنم ماه پیش خریدم یکونهصد الان بازم دلم میخواد😌

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

ریمیل و رژ مدادی و خط چشم هر ۳ ماه یه بار میشه ۱۵۰ ۱۲۰ همشون بیشتر لوازم بهداشتی میخرم لوسین و ماسک  و‌مام و شامپو ...

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

[QUOTE=67648387]پرایمر بزن قبل کرم پودر  البته فقط برا مهمونیها زیادش ضرر داره[/QUOT

مرسی#  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

والا ما ک سالی یه بار بااینکه میدونم لوازم ارایش باید سه ماه ی بار تعویض بشن ولی خو شوهرامون خسیسن

از وقتی پاتو زندگیم گذاشتی زنده بودن برام معنا پیدا کرده دوستت دارم میکائیلم

من اصلا اهل ارایش نیستم از بس استفاده نمیکنم هروقت موقع عروسیا میرم سروقتشون میبینم کیفیتشون از دست دادن دو تا ریمل پارسال خریدم امسال برا به عروسی خواستم استفاده کنم دیدم خشک شدن لاک خواستم بزنم برا عروسی دیدم خشک شده بودن یه کرم پودر خریده بودم چند سال امسال چشمم افتاد بش دیدم انقضاش مال دو سال پیش بود . کلا اصلا استفاده نمیکنم برا همین دیگه نمیخرم