2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر

1763 بازدید | 56 پست

سلام .من یه ساله با خانواده شوهرم قط رابطه کردم کلا بخاطر دخالتاشون وخیلی اذیت شده بودم انقد روشون تو روم باز شده بود که راحت توهین میکردن به من و خانوادم .دیگه تحقیر کردن که تو خونشونه.

تواین مدت همه جا دخترم باشون رفته عروسی مهمونی .خلاصه شوهرمم گاهیی رفته باشون . من ازین وضع خسته شدم هفته دیگه باز عروسیه پسر عمشه شوهرم نمیگه بیا بریم منم بهش میگم باخانوادت ارتباط برقرار کنم بااینکه انقدر اذیتم کردن ولی بخاطر دخترمو شوهرم باز حاضرم برم دلم نمیخواد دیگه بدون من جایی برن ولی شوهرم میگه اوضاع مثل قبله اگه راضی بسم ا... . خانوادش اعتقادشون اینه که عروس باید مطیع خانواده شوهر باشه هرچی بگیم نه نگه از هیچی هم ناراحت نشه .منم نیتونم تحمل کنم اینچیزا رو .

حالا موندم راضیش کنم منم ازین به بعد باشون برم ،حس حقارت بم دست میده ولی چاره ای ندارم بخاطر زندگیمه .بارها اینکارو کردم اما الان بعد از یه قهر یکسالس   

عزیزم این حرف همسرت یعنی دیگه هر چی دیدی از خانوادش جای اعتراضی نداری .حواست باشه.همسرت بره جشن و .... اما چرا اجازه میدی دخترت بدون شما بره؟

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عروسی ولی باهاشون رودر رو نشو وحرف نزن.دلیل نمیبینم بخاطر اونا شما نری عروسی گلم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

حداقل بذار کسی واسطه شه اینطوری که کوچیک میشی قهرت چی بود بعد یکسال اشتیت چیه اونوقت هر زمان قهر کنی میگن دیوونست خودش میاد اشتی میکنه بعدم شوهرت چ پررو میگه بعد یکسال همون اش و همون کاسه وااااااااااااااا اگه نمیذاشتی بچت باهاشون بره الان اونا دنبال تو بودن چی فکر کردی بچتو فرستادی مهمونی و عروسی باهاشون بچه کنار مادرش باید باشه خلاصه گاف دادی خواه 

عزیزم این حرف همسرت یعنی دیگه هر چی دیدی از خانوادش جای اعتراضی نداری .حواست باشه.همسرت بره جشن و .. ...

آره دیگه قبلا چوبشو خوردم حرفی زدم دیگه تا همیشه گفته خودت خواستی .یعنی هیچ حمایتی نداره .

اینکه دخترمو میبرن شوهرم یا اجازه میده میگه من باباشم باید اجازه بدم .یا اگه خودش بره که میبرش باخودش

اگه من جای شما بودم با خانواده شوهرم ( مادرشوهر، خواهرشوهر، برادرشوهر و هر کس که دخالت میکنه) قطع رابطه میکردم ولی عروسی پسرعمه شوهرم میرفتم به اونا هم محل نمی‌دادم خودم و دخترم یه گوشه جدا از اونا می‌نشستم از مراسم لذت می‌بردم 

حداقل بذار کسی واسطه شه اینطوری که کوچیک میشی قهرت چی بود بعد یکسال اشتیت چیه اونوقت هر زمان قهر کنی ...

مجبور بودم قط رابطه کنم.وقتیم رفتم قهر شوهرمو خانوادش نیومدن دنبالم یکی از فامیلاشون اومد .تازه طلبکارم بودن و همه گناهارو از چشم من میدیدن

اگه من جای شما بودم با خانواده شوهرم ( مادرشوهر، خواهرشوهر، برادرشوهر و هر کس که دخالت میکنه) قطع را ...

دقیقا👏👏👏👏👏👏👏👏نمیشه ک هرجا اونا حضور داشته باشن شما نری استارتر.

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

حالا چرا شما مهمونی و عروسی نمیری خودتون یه خونواده هستین

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
بعضی آدما چه خوب چه بد مجبوری باهاشون کناربیای چون قطع رابطه فایده نداره مثل خانواده شوهر پس سعی کن ...

آره ولی اینا دیگه واقعاااااا شورشو دروردن تو همممه چی دخالت میکرد من با دخترم حرف میزدم مادرش میپرید وسط نظر خودشو به خورد بچه میداد دیگه خیلی عصبیم کردن با رفتاراشون