2777
2789

دیشب من خونه ی مادرشوهرم بودم من عقدم رفتم وسیله بزارم اونجا برا جهازم مامانم همراهم بود مادرشوهرم مارو شام نگه داشت . شام را داشت حاظر می کرد که بهم گفت برم سیخ بیارم از تو کابینت همین که سیخا رو از کف کابینت برداشتم حس کردم یه چیزی افتاد رو پام . نگا کردم دیدم یه سوزن و نخ مشکی بود نشون مادر شوهرم دادم گفتم سوزن چرا تو کابینته گفت من نزاشتم بندازش ... شنیده بودم که طلسم را به وسیله ای مثل سوزن می خونن . اینم بگم چند نفری هستن از دوستای خانوادگی شوهرم که چون خواستگار خواهرم بود پسرشون خیلی خیلی ادم بیخودی بود جواب رد دادیم بهش و اینکه شدیدا به زندگی ما حسادت می کردن جوری که چند بار دعوا راه انداختن سعی کردن یجوری مارو از هم دور کنن . پسره یکسال دنبال خواهرم بود وقتی ناامید شد خیلی تهمت زدن بهش خواهرم فقط 17 سالشه بچه اس . از اون روز خیلی باهامون بدتر دشمن شدن . حالا شکم به اوناست چون خیلی راحتن اونجا که می یان سر همه جا می رن حتی شب می مونن

فکرتون درگیر نکنید

کسی بخواد انجام بده ..میتونه کاری کنه شماهم نفهمید..نوعهای مختلفی داره.

بندازید تو آب همین ..

پای باغچه بیرون از متزل بندازید

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ذهنت تا چه جاهایی میره! ما در کابینت آشپزخونمون رو باز کنی کتاب هم ممکنه بیافته ازش بیرون سوزن که خوبه! 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

نه بابا نخ سوزن خالی که طلسم نیست همراهش ی نوشته هم باید باشه.مادربزرگ من خدابیامرز خیلی اهل این کارا بود وقتی فوت کرد مامانم و عمه هام رفتن خونه رو تمیز کنن مامانم چند تا دعا پیدا کرده بودکه همه تو پارچه کوچیک دوخته شده بود

ذهنت تا چه جاهایی میره! ما در کابینت آشپزخونمون رو باز کنی کتاب هم ممکنه بیافته ازش بیرون سوزن که خو ...

آخه تو خونه مادرشوهر من که همه چیز سرجاشه عجیبه سوزن و نخ تو کابینت چیکار می کرد

نه بابا نخ سوزن خالی که طلسم نیست همراهش ی نوشته هم باید باشه.مادربزرگ من خدابیامرز خیلی اهل این کار ...

اخه یه نفر گفت برای دعوا انداختن بین زن و شوهر طلسم نخ و سوزن درست می کنن. من خیلی می ترسم شدید از این چیزا

اخه یه نفر گفت برای دعوا انداختن بین زن و شوهر طلسم نخ و سوزن درست می کنن. من خیلی می ترسم شدید از ا ...

جدی چجوری باطل میشه ؟ میشه توضیح بیشتر بدی منم طلسم جدایی برام گرفتن از شوهرم دورم داغونم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد