2777
2789

پسرم ۳سال و ۵ماهشه

دیشب رفته بودیم خونه یکی از دوستان مهمونی دخترشو بار اول بود میدیدم خیلی به همه چیز دقت میکرد .بهم گفت کف پای پسرت صافه و باید ببریش ارتوپد .پسرم نه حالت ۷ راه میره و نه تو راه رفتن مشکلی داره .هیچ وقت هم نگفته پاش درد میکنه .کف پاش یکم صاف هست ولی من فکر میکردم برای بچه ها طبیعیه .از دیشب تاحالا نگرانم .رفتم کلی سرچ کردم و تحقیق کردم بعضی از دکترا گفتن تا ۷سالگی طبیعیه و بعضی ها هم گفتن باید درمان بشه وگرنه بزرگ بشه هم همینجوری میمونه و مشکل پیش میاد .مامانا از تجربتون بگید .بچه شما پاهاش چجوریه؟ من چیکار کنم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اينكه مشكلى پيش نياد بدن و خيالت راحت بشه ببرش دكتر فوق تخصص ارتپد كودكان يه بار ويزيت كنه اون ميگه كه مشكلى هست يا نه واقعأ ،،والا هر كس يه چيزى ميگه،الان هنوز كوچيكه مشكلين باشه با ويتامين و يه كف طبى حل ميشه در آينده سخت ميشه بمونه،،خودتم اصلأ ناراحت نكن چيز عادى هست و راحت قابل حله،،

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻