2777
2789
عنوان

دخترم تو اتاق خودش نمیخوابه😣😣

1035 بازدید | 17 پست

سلام دختر هفت ساله ای دارم که از پنج سالگی دارم عادتش میدم تو تخت خودش تو اتاقش بخوابه از هر راه و روشی هم برای اینکه قانعش کنم تو تختش بخوابه استفاده کردم ولی تا نهایتش یک ماه جواب میده باز دوباره میاد تو تخت و اتاق ما بخدا خسته شدم از دستش نمیتونم از پسش بر بیام شما بگین چکارش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو اتاقش کنارش بخواب وقتی که خواب رفت بلندشو برو 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

اون خودش باید عقلش برسه دیگه  که اتاقو جدا کنه فک کنم باید بری پیش مشاور 

شاید تو اتاق خودش میترسه 

شبا در اتاقشو نبند  یا چراغخوابشو روشن کن اطمینان بهش بده که کسی تو اتاقش نیست 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
اون خودش باید عقلش برسه دیگه  که اتاقو جدا کنه فک کنم باید بری پیش مشاور  شاید تو اتاق خو ...

من تا کلاس پنجم اشباح می دیدم😀😀😀

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

از هر شیوه ای که بگین استفاده کردم حتی شبا زیر بالشش یه جایزه میزاشتم و میگفتم اگه بخوابی تو اتاقت فردا فرشته ها بهت جایزه میدن ولی این حربه هم خیلی دوام اورد دو ماه بود بعد دوباره همون آش و همون کاسه میگه میترسم تو اتاقم بخوابم😣😣😣

برو تو اتاقش کنارش بخواب وقتی که خواب رفت بلندشو برو 

ای بابا همین کارم میکنم ولی نصفه شب پا میشه میبینه کسی کنارش نیست بالشاشو بر میداره و میاد تو اتاق ما کنار باباش گوشه تخت میخوابه

من تا کلاس پنجم اشباح می دیدم😀😀😀

من تا سوم راهنمایی اینطوری بودم 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.