2777
2789
عنوان

#تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست
اگه تحصیلاتو داری یه هنری یاد بگیر مثه آرایشگری یا دوره های زبان انگلیسی برو تا آی اس یا سر کار برو ...

از وقتی اومدم تو این خانواده خودم باختم نمیتونم جایی برم نمیتونم حرف بزنم اینجوری نبودم خیلی شاد و سرزنده بودم اما الان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس تنهايي و افسردگي بارداري خيلييي بدههه

اگه ميتوني و به كمك خانواده همسرت احتياج نداري باهاشون رفت و آمد نكن تا زايمانت كه از حرفاي آزاردهنده دور باشي

ول كن حرف مردمو. حالتو خوب كن، به خودت برس

بنظرم الان تو دوراني نيستي كه بخواي اخلاق خودتو تغيير بدي. جواب كسيم نده. 

از خدا كمك بگير، دعا كن كه اين دورانو در آرامش بگذروني😊

میدونی مشکل اینجاست که منم میتونم جوابش بدم اما من نمیخوام مثل اون بی ادب و گستاخ باشی تو خانواده پد ...

خب عزیزدلم نباید بشینی که بزنن توسرت باید از حق خودتو خانوادت دفاع کنی که هرکسی واست شاخ نشه

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
خب عزیزدلم نباید بشینی که بزنن توسرت باید از حق خودتو خانوادت دفاع کنی که هرکسی واست شاخ نشه

وقتی حرفی میزنم میگن هرچی میگیم بدت میاد نازک نارنجی هستی اما اون بارها دیدم صداشو بالا میبره اما بازم بقیه دوسش دارن و میکوبونش تو سرمن . از اینکه دوسش دارن ناراحت نیستم میگم چرا شخصیت منو میبرن زیر سوال

حس میکنم خودت هم خیلی خودت رو با جاریت مقایسه میکنی ....و خودت هم اعتماد به نفس چندانی نداری...تا حالا آدم هایی رو دیدید که هیچی هم ندارن ولی چون با اعتماد به نفسن آدم خوشش میاد یا کسایی که خوب ارتباط میگیرن هم آدم دوستشون داره ؟؟جاریتون هم چون بلده ارتباط خوبی داشته باشه همه دوسش دارن مخصوصا با خانواده شوهر خیلییی مهمه

وقتی حرفی میزنم میگن هرچی میگیم بدت میاد نازک نارنجی هستی اما اون بارها دیدم صداشو بالا میبره اما با ...

میدونی شاید علت اصلیش شوهرت باشه چون اگرررررررراون پشتت باشه اصلا وابدا جرات ندارن بهت تو بگن احتمالا برادرشوهرررررت حسابی پشت زنشه

حس میکنم خودت هم خیلی خودت رو با جاریت مقایسه میکنی ....و خودت هم اعتماد به نفس چندانی نداری...تا حا ...

نه عزیزم منم خیلی کارها میکنم میگم میخندم اما اونا به من بی احترامی میکنن مثلا توقع دارن من خرید عروسی خرید عید با جاریم برم میگن اون چون خانوادش سرتر شما بودن بهتر بلده توقع دارن حتما حرفاشو گوش کنم اوایل برای بهترشدن اوضاع حتی تن به اینکارم دادم اما الان دیگه صبرم لبریز شده

میدونی شاید علت اصلیش شوهرت باشه چون اگرررررررراون پشتت باشه اصلا وابدا جرات ندارن بهت تو بگن احتمال ...

عزیزم چند دفعه شوهرم باهاش بحث کرد که چرا به خانمم بی احترامی میکنی حتی بهم گفت رابطت قطع کن اون همیشه پشتم بوده اما اون کار خودشو انجام میده به حدی رسیدهوکه ارامشم گرفته اون فقط میخواد حاکم زندگیم باشه چون وقتی شوهرم مجرد بوده پولاشو میگرفته طلا میگرفته و .... 

نه عزیزم منم خیلی کارها میکنم میگم میخندم اما اونا به من بی احترامی میکنن مثلا توقع دارن من خرید عرو ...

گفتن و خندیدن به اعتماد به نفس ربطی نداره ..اینکه شما برای اینکه از طرف خانواده شوهرت مقبول باشی تن دادی که باهاش بری خرید همین یعنی اینکه یه ذره باید بیشتر رو خودت کار کنی .چون اگه واقعا اعتماد به نفس بالایی داشتی اصلا برات مهم نبود خانواده شوهرت چی فکر میکنن...

عزیزم چند دفعه شوهرم باهاش بحث کرد که چرا به خانمم بی احترامی میکنی حتی بهم گفت رابطت قطع کن اون همی ...

ببین فقط فقط فقط خانوادت همسرت وبچه هات واست مهم باشن منم اولا غصه میخوردم آرامش ازم گرفته شده بود هم از خودم هم از همسرم اما به خودم اومدم هیچکس ارزش نداره آدم غصه شو بخوره الان ده روزی یبار میرم شوهرمم پشتمه کسی بهم تو نمیگه حالا شمام فقط شوهرتو جذب خودت کن یه زمانی برسه حسرت بخورن باهات حتی حرف بزنن

ببین فقط فقط فقط خانوادت همسرت وبچه هات واست مهم باشن منم اولا غصه میخوردم آرامش ازم گرفته شده بود ه ...

خیلی سخته که حرفای نیش دار بقیه رو نادید بگیری اما تنها راه ارامش همینه که من تمرکزم ازدست دادم الانم که باردارم بدترازقبل شدم

چرا همه رو بزن بهادر ميخواين بكنيد

ميزدي تو دهنش، جوابشو ميدادي ميشست سر جاش، ...

بنظرم اين راهش نيست. بنظرم هر كس بايد رفتاريو بكنه كه بر اساس عقل و منطق و تجربه و تربيت خانوادگيشه.  يه دفعه و دو دفعه كه نيست بره بزنه دهن مادر شوهر و جاريو خواهر شوهر و عروسو سرويس كنه. يه عمر ميخوان با هم زندگي كنن و با هم فاميلن.  

بهش يه قسمتشو ياد ميدين ميره اجرا ميكنه از چاله در مياد ميوفته تو چاه

ما از شرايط هم خبر نداريم پس نميتونيم براي همين ديگه نسخه بپيچيم

هر روزم داره اين تاپيكاي مادر شوهر و قوم ذليل شده شوهر بيشتر ميشه. 

قصد توهين به هيچ كسو ندارم بخدا. ولي همه بي اعصاب شديم. جلوي زبونامونو نميتونيم بگيريم كه انقدر بهم نيش نزنيم