2777
2789

سلام دوستان عزيزم

سرى اول جمع دوستان عزيز در چله يونسيه به ٤٠نفر رسيد و از روز يكشنبه ٤شهريور شروع شد و پايانش در ١٢مهرماه هست

خيلى از دوستان در تاپيك و خصوصى پيام دادند براى پيوستن به جمع ما براى همين گروه دوم چله يونسيه كه الان ١٠نفر هستند و نياز به ٢٦نفر از دوستان عزيز  هست تا ٤٠نفر بشن و هر روز ١٠بار ذكر را بفرستيد

⌛️تاريخ شروع از پنج شنبه اين هفته ٨شهريور و پايانش ١٧مهرما هست⌛️

⏰بهتر زمان براى فرستان بعد از أعشا هست و در هنگام نماز (هنگام سجده)هست

البته طى روز هم مى تونيد بفرستيد⏰

كسانى لطفا إعلام حضور كنند كه معتقد باشند به اين چله يونسيه و هر روز تا تاريخ معين ١٠عدد ذكر خود را بفرستيد

⛔️⛔️خواهش مى كنم اين تاپيك را شلوغ نكنيد فقط دوستانى كه مى خوان بيان اعلائم حضور كنند⛔️⛔️

يا على

در مورد خودم هم كه چرا چله يونسيه را براى بار دوم شروع كردم اين بار خودم بايد بگم من دوماه پيش از طريق يكى از دوستان اينجا شروع كردم خدا رو شكر بعد ٤٠روز حاجت روا شدم براى بارداريم و اين بار  براى سلامتى در دوران بارداريم ،مى خوايم در روز ٤٠٠بار فرستاده بشه كه تقسيم  اگر  بر ٤٠نفر باشيم ١٠بار براى هر نفر مى شه دوستان گلم

ذكر يونسيه هم هر بار بايد بگيد  🌟لا اله الا انت سبحانك إنّى كنت من الظالمین🌟

و مى تونيد به شكل كامل هم بفرستيد🙏 در هر دو مورد قبول پرودگار بزرگ هست🙏

قرآن میفرماید : 🌟«وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَى فِی الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَک إِنِّی کنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»🌟

الهى همگى اين جمع به زودى حاجت روا بشند

الهى امين 🙏

ذكر يونسيه چيست ؟

ذكر يونسيه يعني گفتن:  لا اله الا انت سبحانك إنّى كنت من الظالمین( آيه 87، سوره انبيا)

آثار و بركات ذكر يونسيه

1-پیامبر گرامى(ص): هر بیمار مسلمانى كه این دعا را بخواند، اگر در آن بیمارى (بهبودى نیافت و) مرد پاداش شهید به او داده مى شود و اگر بهبودى یافت خوب شده در حالى كه تمام گناهانش آمرزیده شده است .

2-.رسول خدا (ص): آیا به شما خبر دهم از دعایى كه هرگاه غم و گرفتارى پیش آمد آن دعا را بخوانید گشایش حاصل شود؟ اصحاب گفتند: آرى اى رسول خدا. آن حضرت فرمود: دعاى یونس كه طعمه ماهى شد: لا اله الا انت سبحانك إنّى كنت من الظالمین.

3- امام صادق(ع): عجب دارم از كسى كه غم زده است چطور این دعا را نمى خواند لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمین چرا كه خداوند به دنبال آن مى فرماید: فاستبجنا له و نجیناه من الغم و كذلك ننجى المؤ منین (ما او را پــاسـخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤ منان را نجات مى دهیم )

4-مرحوم كلینى نقل مى كند: مردى خراسانى بین مكه و مدینه در ربذه به امام صادق(ع) برخود و عرضه داشت : فدایت شوم من تا كنون فرزنددار، نشده ام ، چه كنم؟

حضرت فرمود: هرگاه به وطن برگشتى و خواستى به سوى همسرت روى آیه ، و ذالنون إذ ذهب مغاضبا فظنّ أن لن نقدر علیه فنادى فى الظلمات ان لا اله الا أنت سبحانك إنّى كنت من الظالمین را تا سه آیه بخوان إنشاء الله فرزنددار خواهى شد.

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزيزم  به مدت ٤٠روز از پنج شنبه اين هفته

بسم الله الرحمن الرحیم. با توکل بر خدا.

منم هستم عزیزم. لطفا اسم منم بنویس.

لطفا برام خیلی دعا کن که حاجت روا شم. خیلی به دعا دارم.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙