2777
2789
عنوان

گل خواستگاری

634 بازدید | 22 پست

سلام من گل خواستگاریم که اوردن برعکس زدم به دیوار به نظرتون خراب نمیشه خشک بشه بریزه میخوام نگهش دارم راهنمایی کنید چیکار کنم بهترین راه چیه اینجوری زدم به دیوار میگم یه تیکه اش خشک شده این غنچه باز شده چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به دیوار فکر نکنم خوب شه من تو کمد زدم تاریک باید باشه نوربهش نخوره عین خودش خشک میشه برعکسم زدم

یعنی برش دارم بذارم تو کمد برعکس نمیدونم میگم حیف هست خاطره اس خراب نشه 

یعنی برش دارم بذارم تو کمد برعکس نمیدونم میگم حیف هست خاطره اس خراب نشه 

اره به نظرم تو کمد باشه که بهش نور و هوا نخوره .. من همه گلامو دارم میخوام بعد رفتم خونه خودم استفاده کنم   پر از خاطرست 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
گلارو تو جایی که بیشتر اوقات تاریکه برعکس آویزون کن مثلا انباری.من همه ی گلایی رو که هدیه گرفتم اینج ...

انباری کجا بوده 😅😅😅تو آپارتمان 😅😅تو کمد دیواری به نظرت جواب میده؟!

دوستان پلاسیده نمیشه تو جای تاریک🤔🤔🤔

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
اره به نظرم تو کمد باشه که بهش نور و هوا نخوره .. من همه گلامو دارم میخوام بعد رفتم خونه خودم استفاد ...

اره منم گفتم نگه دارم همش بذارم تو یه باکس تو خونه خودم انشالله بی حساب پیش بذارم تو یه جایی از خونه خاطره اس