2777
2789
هاااا؟؟اولین باره کسی اینقد باعث تعجبم میشه حرفی ندارم عزیزجون هیچ حرفی.بقیه قضاوت کنن بهتره😒

خو عزیز من قرار نیست هر کی فقیر بود از داشتن بچه محروم باشه، اونا هم انسانن

🇮🇷 یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

منم همینو میگم اما چرا ربطش دادن به اینکه من پولدارم یا پولدارا باید بچه دار بشن بخدا نفهمیدم.توقعی ...

بله باید فقط خودمون رو نبینیم مردم مشکلات دیگه دارن در جریانات مختلف زندگیشون  و دوست دارن راجبش باهم حرف بزنن....یکی میتونه بخونه استفاده کنه  اگه در شرفه اون جریان ..یکی هم نه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم چه سایزی و مارکی بگیرم

من دختر اولم به ماي بي بي حساسيت داشت .چون ماشاالله درشت هم بود سايز يك گرفتم مارك مولفيكس كه اندازش بود .حالا واسه اين دومي هم مولفيكس يك گرفتم هم واسش بزرگ بود هم حساسيت داشت .به شوهرم گفتم مرسي بخرسايز صفر.اينم رفته بود پيدا نكرده بود ماي بي بي صفر اورد .منم بستم ديگه.خوشبختانه حساسيت نداره الان هنوز همونو دارم.ولي خوب روزا كهنه ميبندم شبا وقت خواب تاصبح پوشك ميكنم

درود_بر_شرفت# بانوی_پاکدامن#  

برا کدوم بانوی پاکدامن هشتک زدی؟

🇮🇷 یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

راست میگی والا دست بردارم نیستن هی پشت سرهم میزنن خب بچه داری سخته بچه خرج داره بااین تاپیکاتون افسر ...

آخ تو تنها کسی هستی که حرف دلمو زدی   

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من دختر اولم به ماي بي بي حساسيت داشت .چون ماشاالله درشت هم بود سايز يك گرفتم مارك مولفيكس كه اندازش ...

منم مامانم گفت بریم بگیریم که داره گرون میشه گفت نمیشه روش حساب کرد شاید حساسیت داشت بهش چیکار کنیم حالا منم موندم چیکار کنم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نه بابا چه خبره يك بگير استارتر تموم شد دوباره بگير .تا يك ماه همون يك اندازش ميشه .

پس یک بگیرم تا یک ماه ؟

منم مامانم گفت بریم بگیریم که داره گرون میشه گفت نمیشه روش حساب کرد شاید حساسیت داشت بهش چیکار کنیم ...

بايد يه بسته سايز يك بگيري حالا از هرماركي كه خودت در توانت هست .فعلا هم بسته كوچيكشو بگير همين 20تايي ها.يهو نري 50تايي نخري بمونه رو دستت.من واسه اولي ديدم مرسي هم قيمتش خوبه هم بهش ميسازه يه بسته 50تايي خريدم دوماه كارم راه ميافتاد 

خو عزیز من قرار نیست هر کی فقیر بود از داشتن بچه محروم باشه، اونا هم انسانن

منم همین بهش میگم نمیدونم والا این چه منطقیه که داره 

پاکدامن_تویی# بقیه_اداتو_درمیارن#  

خخخخ

عزیزم متنتو عادی بنویس،چرا هشتک میزنی😂😂😂😂

بايد يه بسته سايز يك بگيري حالا از هرماركي كه خودت در توانت هست .فعلا هم بسته كوچيكشو بگير همين 20تا ...

باشه مرسی از راهنمایت     

منم همین بهش میگم نمیدونم والا این چه منطقیه که داره 

چی بگم والا😕😕