2789
این الان هشتکه😂😂😂

اره🤣🤣🤣🤣

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اره والا من هنوز بچم دنیا نیومده اینارو که میبینم تو فکر کهنه بستن هستم واقعا دیگه ایناهم نباید فشار ...

ای بابا من اینارو میبینم دلم نمیخواد شوهر کنم خخخخخ😂😂

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه منطقیه عزیزجون.من بچه ندارم اما اینقد بالغ هستم که ترجیح میدم قبل بچه دار شدن مشکلات ومخارجشو ...

پس باید هیچ کس بچه نیاره با منطق شما فقط کسایی که پول دار هستن با این اوضاع میتونن بیارن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من از ۱۱شب تا ۸ ۹ صبح تو گهواره محلی میزارمش گاهی هم کهنه که زود خیس میکنه هی باید عوض کنی و گاهی پو ...

منم بخاطر اينكه زود به زود عوضش كنم كهنه ميبندم .شب تاصبخ حالا خسته ام پوشك ميكنم كه نم نزنه بيرون .بعدم الان گرمه من ادم بزرگ نميتونم پد بهداشتي رو تحمل كنم حالا اين كه بچه 

پس باید هیچ کس بچه نیاره با منطق شما فقط کسایی که پول دار هستن با این اوضاع میتونن بیارن 

خب مگه غیر اینه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
رون_دشمنت_بِشَرحه# 😂

خدا خفت نکنه😂😂😂😂

منم خسته شدم بخدا.هی میان میگن بچه ام پسره پسرا چجوری ادرار مسکنن.یا میگن بچه ام دختره و.فلان وفلام ببابا فهمیدیم بچه دارین

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
منم خسته شدم بخدا.هی میان میگن بچه ام پسره پسرا چجوری ادرار مسکنن.یا میگن بچه ام دختره و.فلان وفلام ...

😐😐😐😐😐

سر در اینجارو بخون زده نی نی سایت یعنی مسایل بچه ک پوشکم جز اولللین و ساده ترینش هست ک ب لطف مملکت شده معضل اینجا نگیم کجا بگیم ...حالا لطففف میکنن تعطیل نمیکنن مبحثو

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

هاااا؟؟اولین باره کسی اینقد باعث تعجبم میشه حرفی ندارم عزیزجون هیچ حرفی.بقیه قضاوت کنن بهتره😒

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
شما هم برو زودتر بخر خیلی سایزها ناموجود شده دیگه 

نمیدونم چه سایزی و مارکی بگیرم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣