2777
2789
عنوان

شوهرم رفیق بازه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10213 بازدید | 43 پست
ولی غر کم بیش چرا ولی زیاد و هر روز نه

باهاش صحبت کن بگو چرا اینکارو میکنی مگه من برات چی کم گذاشتم که میری با دوستات خوش میگذرونی من میخوام تو خودت کنارم باشی خواهر زاده یا برادر زاده ات که نمیتونن جای تو رو برام پر کنن من تو این خونه صبح تا شب تنهام همش لحظه شماری میکنم که تو بیای از تنهایی درم بیاری اونوقت تو دیگرانو به من ترجیح میدی

و از این قبیل حرفا پیشنهاد میکنم یه زمانی مطرح کنی حرفا رو که از لحاظ روحی در آرامش باشه اگه یه شب بعد از س.ک.س که صحبت کن خیلی بهتره 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یکبار من نمی‌بره بیرون 

واقعا😑 یعنی چی اخه....بگو منم تفریح میخام بچه هم تفریح میخاد خونوادگی بیرون رفتن روابط رو صمیمی تر میکنه...اصلا چن سالشه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
واقعا😑 یعنی چی اخه....بگو منم تفریح میخام بچه هم تفریح میخاد خونوادگی بیرون رفتن روابط رو صمیمی تر ...

بخدا زبونم مو درآورده از بس میگم نهایتش ما رو میبره خونه مادر و خواهر و برادر خودش که من اصلا دوست ندارم برم اونجا بهم خوش نمیگذره اصلا

میگه من حوصله شلوغی ندارم. 26 سالشه

پس بچس! بگو منو دخترم یعنی شلوغی و تو و دوستات یعنی خلوت!!!

اینادفک کنم نتایج ازدواج زود پسره که جوونی نکرده و دوس داره مجردی خودش حال کنه شوهر منم میگفت تو این سن خیلی شیطون و رفیق باز اینا بود ولی الان ۳۶ سالشه فقط یه رفیق داره که اونم ماهی یه بار غروب بیرون دور میزنه شب هم میاد

ولی کم کم جلوشو بگیر بگو وقتی داشتی زود ازد میکردی بایو به فکر این قستماش میبودی

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود