2777
2789
پس اونای ک منکرشن کافرن

نظر خودمو گفتم و چيزي ك واقعا هست

اونا هم احتمالا ميگن جن مال قديماست و الان نيست

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
 چجوری بودن نداشت . اجنه خودش ب شکل مختلف درمیاد . من جن تو شکل پدرم دیدم 

این جن نیس جن شکل خودشو داره

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیدم و اینک رو دستم زخم دارم 

فیلم ترسناکه ؟!

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

@نرمیین۷۶   

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ن بخدا.وییی باور نمیکنید چرا.

مگه جکار کردی باهاشون

نظر خودمو گفتم و چيزي ك واقعا هست اونا هم احتمالا ميگن جن مال قديماست و الان نيست

من فکر میکنم جن هست اما نه به اون شکلی که برامون تعریف کردن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

تا جای ک من میدونم جن یه موجودی هست ک میتونه به هر شکلی در بیاد سرعتش مثل باد زیاده تقریبا از همه چی خبر داره سنش از انسان خیلی بیشتره جا و مکان براش مهم نیس ....

مگه جکار کردی باهاشون

هیچی قبلا خواب میدیدم.بعد دیگ اثاث کشی کردیم رفتیم خونه جدید و نوساختمون عروب بود بعد اینک ازخواب بیدارشودم دیدم ی بارم نصف شبی دقیقا ی شکل بودن وقتی دیدن بیدارشدم میخواستن برم 

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
ن خواهر بعضیا میگن چرت و پرته ینی کافر تمامن خخخخ

هر كسي اعتقادات خودش رو داره

كاري ب كسي ندارم 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
من فکر میکنم جن هست اما نه به اون شکلی که برامون تعریف کردن 

جن ی چیزی ک شکل خودشو داره ن ب چیز دیگه تبدیل میشه ب احتمال زیاد اونی ک ب ظاهر ادم یا چیز های دیگه میشه شبح یا شیطانه

سال 79پسرداییم تازه به دنیا اومده بود زنداییم اینا قبلش رفته بودن تو یه خونه که هرکی میرفت داخلش سریع از اونجا اسباب کشی میکرد زنداییم میگفت یه بار که تو حموم لباسای بچشو میشسته دیده یکی هی میاد میزنه به درو میره در حالیکه جز خودشو بچش هیشکی تو خونه نبوده بعدا که واسه یکی از همسایه ها تعریف کرده بود گفته بود اینجا جن داره.

یه سری نصف شب زن داداشم میاد بره دستشویی میره کارشو انجام میده برمیگرده میبینه تو حیاط داداشم رو تخت نشسته میگه مجید اینجا چکار میکنی بعد جوابی که نمیشنوه فوری میره تو اتاقشون می افته رو دا اشم از ترس 😅--

یه بار بابام ساعت ۴ بیدارشده بره سر زمین اب بده عمدم رو میبینه داره از پیش خونمون رد میشه میگه سید کجا میری این وقت شب اونم نگاهش میکنه رد میشه بعد فرداش عموم رو میبینه براش تعریف میکنه میگه نه جن دیدی من نبودم 

یه بار جام جهانی ۹۸ بود خواهرام  نشسته بودن داشتن نگاه میکردن دیدن یکی کپ خواهر کوچیکم از تو اتاق درامده رفته پشت ماشین داداشم یه نیم ساعت گذشت خواهرم به اون خواهرم میگه نرگس امد رفت پشت ماشین فکر کنم جیش داشت چرا نیومد بره بخوابه .بلند شدن میرن نگاه میکنن میبین خواهرام تو اتاق خوابه 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه