2777
2789
عنوان

قرص چاقی بدون بازگشت و عوارض

51802 بازدید | 22 پست

کسی مکمل قرص یا پودر میشناسه ک برای چاق شدن سریع خوب باشهه؟باعث موهای زائد نشه و بازگشت نداشته باشه؟لطفا اگ میدونین بگین

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش☺

یکی تو همین سایت زده قرص چاقی بدون ضرر منم نمی دونم‌چقدر درست گفته اما دلم‌میخواد بخرم

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک تایپکش بذار اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1969635/فروش-قرص-چاقی-کاملا-بی-ضرر

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
سلام .اگر قرص چاقی خوب می خواید فقط و فقط  قرص فورس فکتور 2 رو بگیرید. فوق العادست جوابدهیش . م ...

یگووو بخداا یعنی پهلو و شکم نزدی از کجا میتومم تهیه کنم این قرصه رو ؟؟واقعا چاق کرد بازگشت نداد 

سلام بروبچ

من میخام  تو مدت خعلی کوتاهی چاق شم بخصوص صورتم،

کسی میتونه کمکم کنع؟قیمت مهم نی فقد ب چیزی ک میخام برسم،ینی تو یکی دو فهته تغییرو احساس کنم

اینم ای دی تلگراممه shahmehdiam@

ممنون میشم کمکم کنین🙌

سلام من از هر جا قرص چاقی میخریدم جواب نمیگرفتم فقط پولم میریختم دور یکی از دوستان شرکت بهین دارو را به من معرفی کرد از قرص گرفتم خدایی جواب داد شرکت معروفی هست محصولاتشوا اصل و زیر نظر من ازش قرص کربو را گرفتم تو یک ماه 10 کیلو وزن گرفتم دوست قرص فورس فکتور گرفته اونم راضی نمایندگی قرصهای چاقی لاغری دارند .این ادرس سایتشون است 

https://www.behindaruuu.com

برید داخل سایت شون محصولات متنوع دارند ببینید .  به فارسی هم سرچ کنید بهین دارو میاد بالا

این شمارشون  09120304263   --  09197142162

سلام من از هر جا قرص چاقی میخریدم جواب نمیگرفتم فقط پولم میریختم دور یکی از دوستان شرکت بهین دارو را ...

این شرکت کلی محصول داره . کدومو گرفتی ؟؟ 

چندوقت مصرف کردی ؟ لاغر نشدی دیگه ؟؟ برگشت نداشت؟