2777
2789
عنوان

من چی پرسیدم اون چی جواب داده

272 بازدید | 18 پست

از کلینیک نی نی سایت راجع به باروری سوال پرسیدم اسکل سوال خودمو کرده جواب بهم داده شیش روزم هست منتظر جوابشون هستم میگه برو پیش دکتر تحن نظر باش انگار خودم نمیدونم اینکارو باید بکنم اسمشونم گذاشتن متخصص 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دقیقا همیشه جوابشون اینه که برو دکتر  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

😂

بعضی جواباشون بامزه ست فقط از سر باز کنی 

به هر صورت رایگانه دیگه و بعضی چیزا واقعا مراجعه حضوری لازم داره

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خو راس میگه دیگه  برو دکتر افرین دختر خوب&nb ...

خودم تو سوالم نوشتم تحت نظر دکترم اونم جواب داده تحت نظر دکتر باش 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
حتما   مراقبت  وکنترل دکتر لازمی . و چیزی نیست که  خودت  مدیریت کنی. حرفش بد نیس ...

اصلا جوابش اونی نبود که من سوال کرده بودم