2777
2789
عنوان

خیانت

421 بازدید | 34 پست

سلاممم توروخدا کمک کنیننن  

همش حس میکنم شوهرم میخواد خیانت کنه یا یه روزی خیانت میکنه 😥 

تو خواب همش اینجور چیزا میبینممم

چیکار کنم از ذهنم بره

خیلییی تاثیر گذاشته تو روحیم حتی رابطمون خیلی بهش سرد شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ون این فکرو میکنی حتما اتفاق میافته . نمیگم شوهرت مرد بدیه ها . میگم شما با افکارت باعثش میشی . و این خیلی بدِ. این فکرا چیه میرسه به ذهنتون 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
اینا همش بخاطر نی نی سایته روت تاثیر گذاشته ازبس که همه درباره خیانت مینویسن

اره بخدا  از وقتی  اومدم اینجا این حس زیاد شده 

همش چک میکنم گوشیشو زیر زیرکی  

رفنارش خیلی خوبه باز میگم حتما گندی زده یل میخواد بزنه ک اینقد خوبه😑

ون این فکرو میکنی حتما اتفاق میافته . نمیگم شوهرت مرد بدیه ها . میگم شما با افکارت باعثش میشی . و ای ...

اوففففف نهههه نگین توروخدا 

هر کاری میکنم از ذهنم نمیره 

میخوام ب شوهرم بگم کاری کنه نمیدونم چی ولی کمکم کنه از ذهنم بره خیلی اذیت میشم

چرا اینقدر بچه ایی ببخشیدا . منم این چیزا رو این جا میخونم ولی از روز اول یکی بخاطر مسایل و مشکلات مالی ناراحت نمیشدم یکی بخاطر خیانت . مسائل مالی رو میگم همیشه خدا دقیقه 90 دستمون رو میگیره و بهش چون از اول ایمان دارم همیشه این اتفاق برام افتاده .و خیانت رو هم هرگز به شوهرم شک ندارم اصلا و ابدا . مکر اینکه با چشمم ببینم 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
چرا اینقدر بچه ایی ببخشیدا . منم این چیزا رو این جا میخونم ولی از روز اول یکی بخاطر مسایل و مشکلات م ...

قبلا اینطوری نبودم تازگیا ابنطوری ذهنم مسموم شده 

خیلییی بهش اعتماد دارم میگم اون حرف اینکارا نیس ولی بعدا باز ب ذهنم میاد

اوففففف نهههه نگین توروخدا  هر کاری میکنم از ذهنم نمیره  میخوام ب شوهرم بگم کاری کنه نمی ...

فقط خودت فکر بد نکن . فقط و فقط . اگر بهشم بگی ناراحت میشه از بی اعتمادیت . اگه میدونی تاثیر فضای مجازیِ نیا توش . ارامشت مهمتره

قبلا اینطوری نبودم تازگیا ابنطوری ذهنم مسموم شده  خیلییی بهش اعتماد دارم میگم اون حرف اینکارا ...

هرموجی بفرستی به خودت بذمیگرده . امواج مثبت بفرست . این فکرا رو هم نکن .