2777
2789
عنوان

خانم های وارد تو مسئله سپرده گذاری

447 بازدید | 20 پست

سلام خانم ها

پونصد تومن پول دارم میخوام بزارم تو بانک، چه سپرده گذاری بزارم و تو کدوم بانک بزارم که سود خوبی بهش بدن

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

500 ک کمه، ماهی میشه 10 تومن سودش، حالا اگ بالاترین سود رو بده

خوبه همین 10 تومن

برای همین بانک کشاورزی منظورتون هست ؟

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

۵۰۰ تومن ک پولی نی عزیزم سودی نمیده.....دو گرم طلا هم بهت نمیدن.....حسابم فقط روز شماره ده درصد وا میکنن سودش ماهی نزدیک ۵تومن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پولم کمه پونصد هزار

عزیزمممممم ایشالا زیاد میشه . همینکه از همین مقدار به فکر پس اندازی مطمئن باش لیاقتش رو داری و یه روزی در مورد هزاران برابر این سرمایه صحبت میکنی

ببین یه سرچ تو اینترنت بزنی متوجه میشی کدوم بانکا طرح دارن . بانک آینده من میدونم داره ولی فکر میکنم حداقل مبلغ سرمایه گذاری باید 1 میلیون تومن باشه (بازم یه سر به سایت بانک آینده بزن . اسم حسابش آینده سازه)