2777
2789
عنوان

سلام کی زایمان طبیعی داشته ؟؟

82 بازدید | 9 پست

سلام من ۱ ماه و نیمِ دیگه انشالله وقتِ زایمانمه خیلی استرس دارم چون زایمان طبیعی رو انتخاب کردم لطفا هر کی زایمان طبیعی داشته یکم از تجربیاتش رو با من در میون بزاره 🙏🙏 

خدایا کمکم کن ...

منم خیلی استرس داشتم اما وقتی رفتم فقط زور میدادم که زودتر راحت شم دردش واسه من که مثل درد پریودی بود به مراتب شدیدتر اصلا ترس نداره حس میکنی خیلی ببخشید مدفوع داری که اون سر بچست هر زمانی زور نده فقط زمانی که مامات گفت زور بده انژیت بیخودی نره سوره ی مریم و انشقاق و آل عمران رو روی آب بخون موقع درد بخور 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر زمان دردت زیاد شد منتظر درد بیشتر و بیشتر باش فقط سر بچه بیاد بیرون بقیه اش مثل ماهی میپره بیرون فقط به اهل بیت متوسل شو واینو بگو یامخرج النفس من النفس خلصنی از اینترنت بزن کاملش میاد موقع درد اینو تکرار کن من فقط اینارو میگفتم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

منم طبیعی بودم ولی با امپول فشار دردم شردع شد هفته ۴۰ و ۵ روز بودم خودم رفتم بسدی شدم چون ترسیدم مشکلی بشه 

ولی نمیدونم همه اینجورن یا فقط امپول فشار 

ارزوی مرگ میکردم وقتی امپول بهم زدن بلافاصله دردم شروع شد

و حس دفع خیلی بدی بود از اولش بچمم پسره 

تمام دردمم تو کمرم بود دلدرد نداشتم 

وای وای خیلی بد بود ولی الان میگم ارزششو داشت 

انشالاه ب سلامتی ولی حتما طبیعی بهتره پیاده روی زیاد کن

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن

و این ک موقعی ک دردت میاد نفستو حبس کن کمتر میشه بعد ول میکنه دوباره میگیره 

حتما اینکارو بکن خیلی ارومت میکنه ولی خداکنه دردت خودش شروع بشه کیسه ابت خودش پاره بشه ن توسط پرستار 

وزن بچتم مهمه ها 

من ۴ کیلو بود بهشون گفتم سونو گفته ۴ ولی شکمم کوچیک بود گفتن ن بعیده بعده تولد گفتن راس گفتیا کاش سزارین میشدی ۴ زیاده برا طبیعی

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن