2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قوم شوهر که شاخ و دم نداره. مگه خودتون قوم شوهر نیستین؟ 

امان از بعضی زنها! خودشون رو خوب می دونن و زن داداشششون رو افعی در عوض در برابر قوم شوهر خودشون، خودشون رو مظلوم می بینن اونا رو لولو

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
ازون گلایه قشنگ اما از نوعه سیم خاردارش ک بری طرفشون نزدیک بخای بشی زخمو زیلی میشی

ن بااااا گل مصنوعی

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
این علامت # چی هست چه فایده ای داره چه کارایی داره اصن من هیچی نمیدونم 😐

برای پیدا کردن کلمه های دارای هشتگ. مثلا هشتگ کتاب میزنی روش مطلب هایی که با این هشتگ علامت گذاری شده باشن برات میاد

خدایا شکر😊

ب جهنم اعصاب داری 

یک سال اول خواهرشوهرم من تا دستشویی هم باهامون میومد اگه نمیشد بچه هاشو میفرستاد 

اونوقت خودش هر جا میرفت ب ما نمی گفت 

بعد یک سال ازدواج یکبار فهمید من و شوهرم تنها رفتیم تا کوچه مروی اونقدر ناراحت شد انگار گناه کردیم 

عاقا نریزید سرم مادرشوهر خوبه ولی خواهرا شوهرم نه بود و نبود ما براشون مهم نیسن کلا هر جا برن ماونباشیم مهم نیست براشون

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹