2777
2789

شوهرم وخانواده م خیلی مشکل دارن هرررچی میگم شوهرم میگه خانواده ت زیرپات نشستن؟مامانم زنگ میزنه گوش میچسبونه به گوشی.مامانم داره خونه تکونی میکنه فرش میشوره خواهرم شش سالشه مامانم گفت خیلی دست وپامومیگیره یه روزببرش خونتون دخترموبردم دکترازسرکوچه مامانم ردشدم هرچی به شوهرم گفتم بریم خواهرموبیاریم گفت حوصله ندارم.بعدش خیلی دعوامون شدبعدمیخوان خونه نقاشی کنن خودشون امروزمامانم زنگ زده میگه به شوهرت بگوبیاداین ترکیب رنگ روبرامون بگه  چون محل کارشوهرم کنارمامانم ایناس بازم بهش گفتم گفت کاردارم نمیرم مامانم زنگ زده انقدبه شوهرم حرف زد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به شوهرم زنگ زدم دعوامون شدکلا روانیم کردن دختریکسال ونیمم کتک زدم حالاوقتی من خونه تکونی کردم بابام اومدهمه فرشامونوبردشستن وآوردن پهن کردن مامانم یه هفته دخترموواسم نگهداشت الانم مادرم زنگ زده میگه اگه اذیتت کردبرگردبیاقهرتابترسونیمش درحالیکه شوهرم اصلاازطلاق دادن من نمیترسه

واینکه مادرم خیلی خسیسه اصلاپول خرج نمیکنه الان برم قهرم هزارتومن نمیده بزارم توجیبم یاغذایی نیست برای دخترم درست کنم ازطرفی هم شوهرم میگه بروباباپدرت نمیتونه ماشین بگیره تا دردادگاه ببرتت توروخدابگین چیکارکنم؟؟

چقد بيتفاوته شوهرت چرا آخه؟؟؟

من فقط يه چيزو ميدونم اين كه. زندگي شوخي بردار نيست و اين كه نبايد اجازه دخالت به هر كسي رو بدي

السلام عليك يا ابا عبد الله الحسين.بحق علي اصغر لب تشنه ات منم حاجت روا كن ❤️
چرا شوهرت اينجوريه؟حتما رفتار بدي ديده يا اين كه كلا اخلاقش اينطوره.ولي كار همسرت درست نيست.

نه بخدادرست نیست اینوبگم ولی وقتی میره خونه مادرم مامانم میشه خاک ومیفته زیرپاش درحالیکه اصلاخانواده ش بهمون اهمیت نمیدن

پس بشين سر زندگيت الكي خودتو سبك نكن

قهر واسه مردايي خوبه كه به خودشون بيان ولي اينطور كه شما ميگي شوهرت تكوني به خودش نميده

السلام عليك يا ابا عبد الله الحسين.بحق علي اصغر لب تشنه ات منم حاجت روا كن ❤️

اگه مشکل دیگه ای ندارید .بیخودی زندگیت خراب نکن.ببین درست پدر مادر مهمن .ولی همیشه طرف شوهرت بگیر .خانوادت درک میکنن.اونا ازدستت ناراحت نمیشن.همیشه طرف شوهرت باش مطمین باش اونم کمکم عوض میشه شاید چند سال طول بکشه اماعوض میشه