2777
2789

دکترم برام اکودیوگرافی نوشته واسه اینکه توی آنومالی یه کانون اکوژن دیده شده ،کیا انجام دادن؟جوابش چی بوده؟چطور انجام میشه؟هزینه اش چقدره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما امینوسنتز شده بودید اخه من انجام دادم منتظر جوابم 

سونو انومالی رفتم به من فعلا گفته سالمه 

منتظر جواب امینوسنتزم برم پبش دکتر زنانم ممکنه برام اکو قلب بنویسه 

شما هفته چندمی دکتر سونو گفت برا اکو قلب باید هجده هفته باشی 

شما ان تی چقد بود اخه میگن ان تی بالا میفرستن اکو 

من تحقیق کردم کلینیک قلب تو طالقانی با بیمه تامین اجتملعی رایگانه 

بعضی بیمارستانا مث مردم انجام میدن

اگه مشکل قلبی توی خانواده دوطرفتون ندارید باخیال راحت برو جوابش خوبه نرماله تازه ذوقم بکن چون نینیت خیلی توی تصویرش واضح هست و یک تایم پنج دقیقه ای میتونی ببینیش صدای قلبشم بشنوی😍 

خیالت راحت خیلی راحت انجام میشه مثل سونو هست جوابشم خوبه الکی میفرستن اون نقطه اکوژن خیلیا دارن منم ...

جدا چند روزه خواب و خوراک ندارم دارم دیوونه میشم ،مغزشم کیست داره ک گفتن اونا رفع میشه تا ۲۲ هفتگی

سلام شما امینوسنتز شده بودید اخه من انجام دادم منتظر جوابم  سونو انومالی رفتم به من فعلا گفته ...

سلام عزیز نه امنیوسنتز نشدم ان تی هم ۲.۵ بود کواد مارکر هم نرمال بود دکارم گفت مشکلی نیست ان تی زیر ۳ بی خطره آنونالی ۱۸ هفتگی رفتم نوشته دو تا کیست داخل مغز و یه کانون اکوژن دیده شد 

سلام شما امینوسنتز شده بودید اخه من انجام دادم منتظر جوابم  سونو انومالی رفتم به من فعلا گفته ...

ببین گلم حتما اکوی قلب رو بده چون جواب آمینوسنتز هیچ ارتباطی با ناراحتی قلبی نداره من دیدم همه آزمایشای غربالگری کسی سالم نرمال بوده ولی بچه اش مشکل قلبی داشته چون غربالگری ناهنجاری قلب رو که نشون نمیده 

اگه مشکل قلبی توی خانواده دوطرفتون ندارید باخیال راحت برو جوابش خوبه نرماله تازه ذوقم بکن چون نینیت ...

خدا خیرت بده قلبم داشت توی دهنم میومد انقدر که گریه کردم چشام قده توپ بسکتبال شده 😢

ببین گلم حتما اکوی قلب رو بده چون جواب آمینوسنتز هیچ ارتباطی با ناراحتی قلبی نداره من دیدم همه آزمای ...

بعد از ظهر باید برای انجامش برم توروخدا دعام کنید ما توی فامیلمون مشکل قلبی داریم سن بالاها اما تا حالا از جنینی هیچکس اینطوری نبوده 

من انجام دادم بدون هیچ مشکلی 

گفت براهمه باردارم مینویسم حدودا۲۵دقیقه طول کشیدعین سونوگرافیه دیگه فرقی نمیکنه 

حتمابروخیالت راخت میشه فقط جای خوب بروازادش میگفت ۴۵۰من دکترم بادفترچه ۲۵۰گرفت خیلیم دکترخوبی بود

وخدایی که بشدت کافیست
 خدا خیرت بده قلبم داشت توی دهنم میومد انقدر که گریه کردم چشام قده توپ بسکتبال شده 😢

درکت میکنم حالتو خوب میفهمم منم ۶سال پیش توی۱۷هفته رفتم سونو بهم گفت نقطه اکوژن داره واین فقط توی۲تا۵درصد جنین های نرمال دیده میشه انگار دنیا رو سرم خراب شد انقدر گریه کردم که چشمام باز نمیشد ولی سریع رفتم اکو قلب بعدشم تا ماه آخر از استرس بعضی شبا خواب نداشتم آخه منو شوهرم فامیل بودیم

ولی بعدها تو همین نی نی سایت انقدر این مورد رو دیدم که فهمیدم اون۲تا۵درصد حرف مفته من کاربری دیگه دارم مال سال۹۰هست خیلی مورد اکوژن دیدم تو این سایت اطرافیان 

الکی حرص نخور

ببین گلم حتما اکوی قلب رو بده چون جواب آمینوسنتز هیچ ارتباطی با ناراحتی قلبی نداره من دیدم همه آزمای ...

سلام 

اره ولی ان تیم یکه 

دیروز انومالی گف همه چیش خوبه 

جواب امینوسنتز بیاد ببینم دکترم مینوسه برا اکو

والا ادم با استرسی که میدن مجبوره همه ازمایشی بده خیالش راحت شه