2777
2789
عنوان

نحوه ی از پوشک گرفتن 🧟‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 18 پست
3 سال خیلی دیره که.بعدا ماها میتونستیم کنترل کنیم که....😆

دیر نیست نرمالش اینه. البته من ایران نیستم اروپا می گن بچه آسیب می بینه زودتر. من هر دوتا بچه امو همین حدود گرفتم برای پسر اولم یه روز کلا طول کشید دومی دو 3 روز.بهتر از اینه که دائم مشغول شستشو باشم و بچه خاطره بد براش بمونه.

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)

خواهرمنم پسرشو تا سه سال ونیم پوشک کرد بچه رو تنبل کرد الان‌به هیچ عنوان بدون‌پوشک پی پی‌نمیکنه 

یبار تا سه روز پوشکش نکرد اونم دسشویی نرفت البته برای جیش میره ولی برای مدفوع فقط و فقط پوشک دیگه روز سوم شکمش ورم گرد و جیغ میکشید مجبور شد خواهرم دوباره پوشکش کنه تا تخلیه کنه

امسال میره پیش دبستانی و هنوز مشکلش حل نشده

خواهرمن هم تنبل بوده و هم فکر میکرد کلاس داره بچه تا ۳سالگی پوشک بشه

نتیجه ش شد یه بچه ی بد قلق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هرکسی خودش باید بچه اشو بشناسه تصمیم بگیره. از لحاظ آموزشی می گن 3 سال . بعضی چیزا باید به موقع انجام بشه.مسابقه نیست که! من که راضی بودم. البته منم بلد نبودم این چیزا رو.مربی بچه هام هر دوشون رو از پوشک گرفت.روش درست رو باید به کار برد. اول بچه رو طول روز از پوشک می گیرن برای خواب بعد از ظهر پوشک می بندن.اگه خشک بود بعد از چند روز فقط در طول شب. بعد از اینکه چندین شب خشک بود دیگه نمی بندن و به هیچ وجه هم دیگه استفاده نمی کنن حتی اگه بچه تو لباسش مدفوع کرد.حتی می گن دیر بشورینش که حس بدی بهش دست بده از لباس کثیفش.پدر مادری که می ترسن و مطمئن نیستن و شیوه اشتباه استفاده می کنن نتیجه اش می شه یچه مشکل دار

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)
دیگه هرکسی خودش باید بچه اشو بشناسه تصمیم بگیره. از لحاظ آموزشی می گن 3 سال . بعضی چیزا باید به موقع ...

مرسی اره مسابقه نیست ولی من خیلی بدم میاد دوست دارم هرچه زودتر بگیرمش خیلی خوب توضیح دادی ❤️💋❤️

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی