2777
2789
عنوان

خانوم ها یه سوال آشپزی مهم **

169 بازدید | 18 پست

مواد پیراشکی رو به جای اینکه توی خمیر پیراشکی بریزم ، ریختمش روی نون تست و گذاشتمش توی فر. روی نون تست هام هم اولش سس ریختم. ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ آماده شد . به حدی نونش خشک شده بود ک می ترسیدی دندونات بشکنه !! چی کار کنم انقدر خشک  نشه دفعه ی بعد؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش یکم آب اسپری کن خیلی کم 

روغنم کم سس بزن موادتو بذار اگه میخوای نرم بمونه باید تو فویل بپیچی

پنیر بریز روش در حد اب شدن پنیر بذار فر 

ی کاسه اب داغم میتونی بذار تو فر بخار بگیره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

روغن زیتون و سیر به نون بمال و یست دقیقه هم واقعا زیاده من پیتزا تست رو فقط ده دقیقه مایکروفر میکنم ...

روغن زیتون و سیر رو قبلا امتحان کردم واسه ی بروسکتا. آره خوب شده بود . 

روغن زیتون و سیر رو قبلا امتحان کردم واسه ی بروسکتا. آره خوب شده بود . 

نوش جونت بروسکتای بادمجون درست کن محشر میشه 

من فقط مرغ و گوجه رو درست کرده بودم بعد دیدم بادمجونشم خوشمزه ست خیلی

حال متکلم از کلامش پیداست
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   8080aylinamm  |  11 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  10 ساعت پیش