مواد پیراشکی رو به جای اینکه توی خمیر پیراشکی بریزم ، ریختمش روی نون تست و گذاشتمش توی فر. روی نون تست هام هم اولش سس ریختم. ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ آماده شد . به حدی نونش خشک شده بود ک می ترسیدی دندونات بشکنه !! چی کار کنم انقدر خشک نشه دفعه ی بعد؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نون تست هر کا کنی خشک میشه مگر یه کاسه آب داخل فر یا توسترت بزاری ولی بازم خشک میشه چون نون پخته و آمده است ولی خمیر پراشکی نیاز به پخت داره که میزاری خشک نمیشه...