2777
2789
عنوان

کیا یخچال دوقلو الکترو جنرال دارن

18918 بازدید | 15 پست

خانم های عزیزمیخوام براجهیزیه ام ۴۰ فوتش روبگیر متورآلمان کسی داره بدونم راضی هستید یانه؟؟

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
همون مدل  mabe میشه؟؟

نمیدونم مدلش روفقط اسمش جنرال دوقلو ۴۰ فوت موتورآلمان هستش عزیزم

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

دوستان من ابتدای زمستان 97 یک یخچال فریزر دو قلو الکترو جنرال (یاری ) خریدم الان بعد از گذشت 7 ماه 12 بار خراب شده که شرکت نه پاسخگو هست و نه خدمات درست داده یخچالم و فریزرم 2 بار تعویض کامل شد ولیکن هنوز خرابه

این که میگن موتورش المانی هست دروغه محضه

موتورش چینی هست

این که میگن موتورش کره ای بردش سامسونگی هست دروغ محض

من تو تیر ماه سال 98 5000000 تومن مرغ و گوشتم خراب شد

هیچ خدماتی نداره

مجبور شدم به وزارت صنعت معدن قسمت رعایت حقوق مصرف کننده گان در میدان ولی عصر تهران مراجعه کنم اونا هم کارشناس فرستادن و گفتن این شرکت کلا مشتری شکایتی زیاد داره الان ابان ماه سال 98 هست من هنوز درگیر شکایت و دادگاه هستم

خواهشن برند های دیگر بخرید اشتباه منو نکنید

جنسشو مال تبریز هست کارخونه اشم تبریزه

واقعا نه خدمات داره نه کیفیت کاش برند معروف تر ایرانی میخریدم ولی اینو نه

سلام دوستان 

من یخچال الکترو جنرال یاری خریدم البته بهش میگفتن جنرال یا الکترو جنرال

به من گفتن بردش سامسونگه و موتورش المانیه در خال که همش دروغ بود 

من از تهرانسر خریدم 

فروشنده هم از تبریز بود کلی مغز منو شستشو داد که این یخچال دوقلو عالیه و گارانتیش محشر ه

در حالی که از روز پنجم نصب ارور داد بعدشم ازش یخ میفتاد بیرون خلاصه کلی گوشت و مرغهام خراب شد نمایندگی هم میگفت اینا همینن کار مارو انجام که ندادن هیچ ادعا کردن همینه که هست منم با کلی دوندگی و شکایت از فروشنده و شرکت تونستم یخچال دوقلو رو پس بدم و رفتن برند امرسان خریدم خدارو شکر عالیه 

شما اشتباه منو نکنید 

من بیچاره شدم لطفا برند الکترو جنرال یاری یا هر چیز مشابه این اسمو نخرید 

برند معتبر بخرید 

سلام دوستان  من یخچال الکترو جنرال یاری خریدم البته بهش میگفتن جنرال یا الکترو جنرال به من گف ...

سلام دوست عزیز منم دقیقا الان از اوایل ۸۸ این مشکل و دارم اما قبول نمیکنن پس بگیرن راهنماییم میکنین که چطوری پسش بدم و چکتر کنم

سلام خدمت دوستان 

کسی خواست پولشو حروم کنه از این یخچال ها الکترو جنرال بگیره 😂

من سال ۹۸ یه یخچال الکتروجنرال گرفتم متاسفانه یکسال کار نکرد و موتورش از کار افتاد الان مونده رو دستم

عالیه عالی

همون اول خراب میشه خیال همه رو جمع میکنه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم